Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Turističtí průvodci i firemní exkurze využívají nový bezdrátový audio systém Dexon

Čekáte návštěvu ve vaší firmě a má následovat exkurze? Vedete skupinu turistů či návštěvníků a chcete ušetřit hlasivky? Pak právě vám jsou určeny bezdrátové systémy pro exkurze Dexon.

Ozvučovací sestava pro průvodce musí být bez cizího napájení, musí být dostatečně mobilní, lehká a zvuk musí být srozumitelný hlavně pro řeč. Pro průvodce a jím vedenou skupinu turistů doporučujeme sadu Dexon WA 601RC + WA 600RB. Tento systém pro exkurze se skládá z vysílače WA 601RB s náhlavním mikrofonem pro „průvodce“ exkurze a z několika kusů přijímačů WA 601RC se sluchátky pro návštěvníky (turisty). Počet přijímačů volíme podle předpokládaného počtu ve skupině. Pro hromadné nabíjení jednotek s vloženými nabíjecími bateriemi použijeme nabíječ WA 601RU.

Oproti předchozí modelové řadě je tento systém vybaven digitálním laděním a displejem. Konstrukce je provedena robustněji. A díky moderní rádiové části jsme docílili dosahu až 100 m ve volném prostoru. Systém je možné používat v multijazyčném či několikaskupinovém režimu, kdy každá skupina používá přednastavený frekvenční kanál. Znamená to, že na vysílači i přijímači vyberete jeden z přenosových kanálů. K dispozici jich je 96 a tak se naskýtá obrovská možnost obsluhovat i několik skupin návštěvníků, nebo tlumočit do několika jazyků najednou.

Další variantou ozvučení je Dexon WA 710RCsystém se finančně vrátí již obvykle za první sezónu.

Systém se skládá ze dvou zařízení. První jsou zmíněná sluchátka, které mají v sobě přehrávač. Druhé zařízení je základnová stanice, v které sluchátka dobíjíme a pomocí které do sluchátek „nahráváme“ jednotlivé hlasové soubory, tedy povídání o jednotlivých expozicích.

Přečtěte si tento článek o ozvučení pro průvodce a exkurze.


Dexon reproduktory a ozvučovací technika
logo Dexon reproduktory a ozvučovací technika

Kompletní ozvučení budov i exteriérů. Reprosoustavy, vestavné reproduktory, zesilovače, mikrofony, multimediální systémy, hifi, domácí kino, multiroom, ústředny, evakuační rozhlasy. Český profesionální výrobce s 22letou praxí.

 
 
Reklama