Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

HARMONYS TRIO – mnohem více než jen IP audio systém

HARMONYS TRIO - nejnovější inovace od firmy BODET, Francie.
Zařízení schopné poskytovat přesný čas, informace na displeji, vysílat hudbu nebo zvukové zprávy a efektivně varovat v případě ohrožení.

HARMONYS TRIO je nejnovější inovace od firmy BODET time & sport, Francie. Je to zařízení schopné poskytovat přesný čas, informace na displeji, vysílat hudbu nebo zvukové zprávy a efektivně varovat v případě ohrožení.

3 V 1 – IP / PoE – reproduktor, blesk a LED displej.

Reproduktor - pro vysílání upozornění, oznámení z mikrofonu, signalizací nebo streamované hudby Blesk - pro tiché výstrahy, upozornění na zobrazenou zprávu a upozornění sluchově postižených osob. LED displej - pro zobrazení přesného času nebo pevných / rolovaných zpráv

Všechny tyto funkce dělají z HARMONYS TRIO klíčový systém pro školy, průmyslové podniky, distribuční centra a organizace otevřené veřejnosti.

Podrobnější informace získáte zde: Harmonys TRIO - více než jen audio systém (vistech.cz)


VISTECH s.r.o.
logo VISTECH s.r.o.

Průmyslové hodiny pro interiér i exteriér, NTP servery, jednotný čas drátový - impulzy , AFNOR , bezdrátový, NTP, Wi-Fi. Signalizace přestávek a pracovní doby v průmyslu a školách. Docházkové systémy pro malé firmy. Výhradní zastoupení firem BODET a BODET ...

 
 
Reklama