Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Zvyšte zabezpečení svých IT sítí pomocí časového serveru NETSILON

Snížíte riziko externího útoku - nepřetržitě distribuujete přesný čas - vaše zařízení budou synchronizována - a ještě mnohem více. A to vše s pikosekundovou přesností.

Možná i u Vás získáváte čas z internetu. Je to běžná praxe u mnoha firem. Nevyžaduje žádné speciální vybavení a zdá se vám to jednoduché a bezpečné. Nicméně získávání času z internetu vás vystavuje rizikům. Přístup k časovým serverům založeným na internetu vyžaduje specifický port, který vytvoří otvor ve vaší „bráně“ firewall. Tyto „otevřené dveře“ vám umožňují snadno obnovit čas, ale také mohou otevřít bezpečnostní mezeru. Právě tato díra ve vaší počítačové síti výrazně zvyšuje riziko vniknutí a vystavuje vás virům, útokům, špionážím a dalším kybernetickým hrozbám. Náklady spojené s vyřešením následků pak jsou mnohem větší, než částka na ochranu před nimi. V oblasti IT bezpečnosti je lepší být v bezpečí, než pak litovat.


Nejvhodnějším zařízením pro zvýšení bezpečnosti IT sítě a omezení rizik počítačových útoků je interní časový server. Snadno ho ve vaší firmě nainstalujete a poskytne vám bezpečný způsob, jak distribuovat přesný a stejný čas do všech zařízení informačního systému (hodiny, počítače, tiskárny, docházkový systém atd.), minimalizovat možnosti útoku a synchronizovat vaše zařízení, časové razítko a trasování událostí v síti.

Technické informace a ceny serveru Netsilon od firmy BODET SA, Francie Vám rádi zašleme.

Více informací najdete zde


VISTECH s.r.o.
logo VISTECH s.r.o.

Průmyslové hodiny pro interiér i exteriér, NTP servery, jednotný čas drátový - impulzy , AFNOR , bezdrátový, NTP, Wi-Fi. Signalizace přestávek a pracovní doby v průmyslu a školách. Docházkové systémy pro malé firmy. Výhradní zastoupení firem BODET a BODET ...

 
 
Reklama