Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Přesný čas, signalizace směn a přestávek, firemní rozhlas

Ví vaši pracovníci, kdy jim začíná směna, kdy mohou jít na svačinu nebo oběd a kdy jim směna končí? Neví?
Dejte jejich práci řád a zvyšte produktivitu jejich práce. Je to tak jednoduché!!

V naší nabídce najdete 4 typy řešení. Dvě řešení pro případ, kdy nemáte v halách zavedenu firemní počítačovou síť nebo ji nemůžete použít. V tomto případě zvolíte pro zobrazení času a spínání signalizace naše LED digitální hodiny s instalovaným relé. To sepne signalizaci. Hodiny synchronizujete GPS anténou. Časy sepnutí a zobrazení hodin nastavíte dálkovým ovladačem.

Další možností je bezdrátový systém jednotného času a audio systém Melodys. V SW nastavíte události a vysílač je předá reproduktorům Melodys nebo bezdrátovým relé. Signál z vysílače synchronizuje také hodiny.


Další dvě naše řešení vyžadují připojení k firemní počítačové síti. V prvním opět použijete naše LED digitální hodiny s relé. Jen vše nastavíte v SW a předáváte jim po síti. Hodiny synchronizujete také po síti.

Nejkomfortnější řešení je IP audio systém Harmonys. Systém byl vyvinut jako moderní náhrada klasického „školního rozhlasu a zvonění“ s důrazem na zvýšení bezpečnosti ve školách. Je ale hodně používán i pro instalace v průmyslu. Se systémem můžete do IP reproduktorů hlásit z mikrofonní konzole nebo mobilního telefonu, hrát hudbu, spouštět melodie nebo hlášení, ovládat NTP relé, připojit indukční smyčku. Dálkovými ovladači spustíte krizová hlášení a systém má další funkce. Hodiny jsou synchronizovány po síti.

Pokud potřebujete přesný čas a signalizaci do vaší firmy, požádejte nás o cenovou nabídku!

Pokud obdobný systém projektujete, požádejte nás o technické informace.

Více informací najdete zde
VISTECH s.r.o.
logo VISTECH s.r.o.

Průmyslové hodiny pro interiér i exteriér, NTP servery, jednotný čas drátový - impulzy , AFNOR , bezdrátový, NTP, Wi-Fi. Signalizace přestávek a pracovní doby v průmyslu a školách. Docházkové systémy pro malé firmy. Výhradní zastoupení firem BODET a BODET ...

 
 
Reklama