Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Ozvučme interiér moderně a prakticky – se šikovným tabletem Dexon

Taky si rádi hrajete? Co takhle ozvučit interiér za pomocí nástěnného přehrávače? Získáte nejen tablet, ale především chytrou mašinku se 4 zesilovači, která nabudí skryté reproduktory interiérového ozvučení. Doma nebo u vás v práci.

Základnová stanice přehrávače Dexon MRP 4205, jež je pevně instalována na stěnu a obsahuje napájení a zesilovače, je doplněna odnímatelným kovovým tabletem s potřebným rozhraním. Tablet může fungovat také autonomně (bez posílání audia do základnové stanice). Obojí je kovové, displej kapacitní 7“.

Výstup je tady ve formě 2 stereofonních zesilovačů o výkonu 4×20 W, takže ozvučit můžete dvě stereo zóny (se stejnou hudbou) a v každé si nastavíte patřičnou hlasitost. Základem je systém Android a řada přehrávacích aplikací. Zdroje hudby i videa, jsou plně digitální s podporou síťové konektivity, internetu a datového úložiště – paměťové SD karty, USB a vnitřní paměti. A napojit můžeme i dalšího audio zařízení, např. datový projektor nebo televizor, a na výstup zase aktivní subwoofer nebo externí zesilovač.

Nabídka aplikací v systému multimediálního přehrávače je široká a především upravitelná uživatelem, který si může doinstalovat vlastní Android aplikace. Na základní ploše jsou k nalezení ikonky pro spuštění multimediálního přehrávače hudby, obrázků i videí, procházení internetu, poslechu vstupu nebo zařízení připojeného přes Bluetooth. Obsluha je intuitivní díky grafice.

Také můžeme procházet multimédia v síti a za pomocí dnes již běžných protokolů DLNA / UPnP a AirPlay nalezené soubory nebo streamy posílat na přehrávač k zobrazení a přehrání. Vestavěný je také budík a kalendář.

Na co všechno se dá MRP 4205 použít, a co dalšího umí, zjistěte na této speciální stránce.


Dexon reproduktory a ozvučovací technika
logo Dexon reproduktory a ozvučovací technika

Kompletní ozvučení budov i exteriérů. Reprosoustavy, vestavné reproduktory, zesilovače, mikrofony, multimediální systémy, hifi, domácí kino, multiroom, ústředny, evakuační rozhlasy. Český profesionální výrobce s 22letou praxí.

 
 
Reklama