Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Ozvučte si koupelnu, kuchyň, pokoj nebo kancelář jediným zařízením na stěně

V sortimentu české firmy Dexon můžeme nalézt několik tzv. nástěnných přehrávačů se zesilovačem. Jsou to chytré krabičky, které nám ozvučí interiér bez potřeby dalšího zdroje hudby.

Zajímavým způsobem chytrého ozvučení domácnosti je použití tzv. nástěnných přehrávačů. Ozvučení je nenápadné, protože poblíž vypínačů osvětlení zabudujete tyto „chytré krabičky.“

Mají v sobě přehrávač audia a videa, zesilovače, dotykový displej a hlavně spojení Bluetooth nebo i na internet přes kabel nebo WiFi. Napájejí se rovnou z 230 V, není tedy potřeba žádný překážející adaptér. Nejkomfortnější model MRP 4205 umí ozvučit dokonce čtyři místnosti a je to vlastně nadupaný 7“ tablet s Androidem, včetně napájení i zesilovačů

.

Hudbu přehráváte rovnou z USB slotu nebo paměťové karty, popř. je-li to ve výbavě, pustíte si FM rádio. I ten nejzákladnější model nástěnného přehrávače se umí spojit se smartphonem (nebo i tabletem či notebookem) přes Bluetooth, takže oblíbenou hudbu z telefonu přehrajete rychle a snadno. Vyšší modely nástěnných přehrávačů jsou již orientovány na internetová rádia, procházení sítě i multimediální streamování pomocí AirPlay nebo DLNA. Naopak, „startovací“ model MRP 2171 sice „v sobě“ nemá internet a síťové připojení, je ale kompaktní a samozřejmě lacinější. I tento model obsahuje stereo zesilovač ve třídě D (o výkonu 17 W), FM tuner, Bluetooth konektivitu pro snadné přehrávání ze smartphonu nebo tabletu a Mp3 přehrávač, jež čte soubory z USB slotu nebo SD karty.

Předností nástěnných přehrávačů Dexon je jejich komfort a to, že v domácnosti nikde nic nepřekáží a hudba je vždy snadno dostupná, navíc i přes aplikaci v tabletu nebo smartphonu. A na zdi skvělé vypadají.

Uživatel získává pořízením nástěnného přehrávače Dexon nevídaný komfort kompaktního ozvučení. Podívejte se, co všechno přehrávače umí na této speciální stránce.

 
 
Reklama