Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Domovní vypínače a zásuvky s 5letou zárukou!

Důkladná kontrola nad výrobním procesem stojí za dlouhou životností a bezporuchovostí domovní elektroinstalace od zlínského výrobce OBZOR, který kvalitu svých výrobků nově stvrzuje 5letou zárukou!

Záruka 5 let se vztahuje na přístroje domovních vypínačů a zásuvek designových řad ELEGANT, DECENTE, RETRO i VARIANT prodaných od 1. dubna 2019.

„Převážnou většinu dílů pro strojky vypínačů si vyrábíme sami. Vypínače i zásuvky mají pevné bytelné přístroje, což je dáno nejen použitými materiály, ale také pečlivou montáží. Díky preciznímu zpracování, důkladnému přezkoušení i výstupní kontrole vynikají naše vypínače a zásuvky dlouhou životností a jsou bezporuchové,“ uvádí Ing. Martina Obadalová, vedoucí marketingu společnosti OBZOR Zlín, tradičního českého výrobce domovní i průmyslové elektroinstalace, a pokračuje: „Běžná záruční lhůta je 2 roky, jak ukládá zákon. OBZOR je jedním z mála výrobců, který poskytuje svým zákazníkům 5letou záruku a to nejen na domovní elektroinstalaci, ale i na vačkové spínače určené pro průmysl. Záruka se vztahuje na přístroj ať již zakoupený samostatně, nebo v kompletu rovnou s pohledovými částmi vypínačů. Dáváme tím najevo, že kvalitě našich výrobků opravdu věříme.“

Pro společnost OBZOR Zlín je samozřejmostí také prozákaznický servis - oddělení technické podpory poskytuje pomoc všem, kteří potřebují poradit s výběrem vhodné domovní elektroinstalace včetně konkrétní specifikace.


OBZOR, výrobní družstvo Zlín
logo OBZOR, výrobní družstvo Zlín

OBZOR je tradiční český výrobce vačkových spínačů, domovní elektroinstalace a doplňkového příslušenství. Dále se zaměřuje na výrobu dílů pro automobilový průmysl, elektromechanických výrobků, kovových dílů, vstřikování plastů a výsek těsnění. Má oprávnění ...

 
 
Reklama