Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Videolekce Mosaicu na YouTube

Mosaic je jediné vývojové prostředí v češtině pro vývoj aplikací dle normy IEC-61131. Mosaic je integrované vývojové prostředí pro vývoj, diagnostiku a nastavování systémů Tecomat.

První kroky s ním jsme nyní převedli do první sady jedenácti videolekcí a umístili je na YouTube. Rychle se na ně dostanete pomocí QR kódu, nebo prostým zadáním „Mosaic lekce“ do hledání na You tube.

Videolekce lze použít k samostudiu, pomohou jak začínajícím programátorům, tak studentům, pomohou učitelům při přípravě výuky nebo i při jejím vedení.

Prvních jedenáct lekcí je věnováno k seznámení se samotným vývojovým prostředím a k návodu, jak otevřít svůj vlastní projekt a začít. Na vzniků lekcí pro vás mají lví podíl především naši kolegové Sergej Ziskovič a Sabina Škrabská. Těšíme se s nimi na zpětnou vazbu od vás a vězte, že připravujeme lekce další. A právě vaše zpětná vazba může přípravu dalších lekcí nasměrovat třeba i podle vašich priorit.

Odkaz na seznam videí navazující na Mosaic lekce.
Teco a.s.
logo Teco a.s.

Vývoj a výroba řídicích systémů nejen pro inteligentní řízení domů a budov. Systémy Tecomat Foxtrot jsou chytrým standardem umožňujícím ovládat veškeré současné technologie přes nejrůznější komunikační zařízení od vypínače po dotykové panely.

 
 
Reklama