Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Vánoční osvětlení

Kvalitní vánoční řetězy a dekorace ozdobí váš interiér, fasádu i zahradu. Kombinujte různé barvy světel a vykouzlete třpytivé Vánoce!

Kombinujte hravé pastelové barvy s ledovou bílou barvou žároviček. Zajímavá je také kombinace světelných řetězů chladné a teplé bílé, které lze doplnit třetí barvou například modrou či fialovou. Pokud bydlíte v místech, kde není sníh vzácností, vypadá úžasně i samotná čistá ledová bílá. Ta se krásně odráží od čerstvého sněhu a na fasádě, stromech či keřích vypadá prostě nádherně. Pro venkovní vánoční osvětlení je ideální použít connecting systém, kdy můžete na jeden zdroj napojit řetězy až s 1000 LED žárovičkami.

Vánoční osvětlení

Nezapomínejte, že venkovní osvětlení musí mít ochranu krytí alespoň IP44. Veškeré zásuvky musí odpovídat požadavkům současných norem. Berte také v potaz, že nestačí mít jen dostatečně dlouhý světelný řetěz. Nezbytností je i optimální délka přívodního kabelu tak, aby dosáhl od ozdobeného stromu až k zásuvce. Na osvětlení domu zkuste experimentovat i se světelnými sítěmi nebo závěsy, které zajistí rovnoměrné rozmístění žároviček.

Další oblíbenou novinkou jsou nano řetězy, které mají pouze tenký kabel a drobná kapkovitá světla. I nano řetězy jsou různých délek a užijete je jak na velký vánoční strom, tak i v krátkém provedení. Ty oceníte při vlastnoruční výrobě svítících adventních věnců. Interiérové vánoční osvětlení doplňují i světélka v okně, kde se hodí použít světelné záclony napájené baterií. Díky tomu jsou naprosto bezpečné a nemusíte se obávat vlhka ani nenechavých dětských ručiček.


K & V ELEKTRO a.s.
logo K & V ELEKTRO a.s.

K&V ELEKTRO a.s. je českým prověřeným velkoobchodním a maloobchodním prodejcem elektroinstalačního materiálu. Nabízí široký sortiment jako svítidla, světelné zdroje, vypínače, zásuvky, jističe, kabely a mnoho dalšího elektromateriálu skladem. Využít můžete ...

 
 
Reklama