Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Společnost Sauter AG zahájila spolupráci s UniPi.technology

Výrobce programovatelných logických automatů UniPi.technology bude nově dodávat zakázkový hardware švýcarské společnosti Sauter AG.

Společnost Sauter AG zahájila spolupráci s UniPi.technology

Švýcarská společnost Sauter AG působí na trhu již od roku 1910 a patří mezi přední světové dodavatele technologií, služeb a řešení v oblasti automatizace místností a budov. Sortiment společnosti nově rozšíří i kompaktní programovatelné logické automaty vyráběné na zakázku českou firmou UniPi.technology. Kontroléry jsou založeny na jednotce Neuron S103, hliníkové šasi je ale opatřeno logem Sauter a obarvené standardní barvou společnou pro všechny produkty firmy. Ze softwarového hlediska je pak dle požadavku do jednotek implementován komunikační protokol BACnet. Tento protokol je v automatizaci budov užíván ke vzájemné komunikaci jednotlivých komponent automatizačních sestav. Integraci BACnetu umožnila softwarová otevřenost jednotek UniPi, u kterých zákazník není omezen na jeden proprietární řídící systém platformu a může vybírat mezi komerčními i open-source řešeními, případně využít otevřenou vývojářskou sadu SDK pro integraci stávajícího softwaru.

Dostupnost OEM programu

OEM verze jednotek UniPi je nabízena již od 20 objednaných kusů. Zákazník si může objednat jednotku ve vlastní barvě a s vlastní grafickou úpravou, možností je ale i zakázkový vývoj funkcionality či integrace různých technologií. Nově pak byly do OEM programu zahrnuty i jednotky z nejnovější produktové řady UniPi Axon.

Více o OEM programu


Unipi.technology
logo Unipi.technology

Vývoj a výroba programovatelných řídicích jednotek (PLC), převodníků, senzorů a systémů pro technická zařízení budov, BMS, chytré domácnosti, výrobu, průmysl a automatizaci.

 
 
Reklama