Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Jak ozvučit interiér bez drátů? Přes WiFi nebo Bluetooth?

Instalace ozvučení „bez drátů“ je především rychlá a nenáročná na stavební úpravy. Dexon na toto myslí prostřednictvím skrytých zesilovačů a stropních reproduktorů s Bluetooth nebo WiFi připojením.

Bezdrátové ozvučení interiéru pomocí Bluetooth nebo WiFi zesilovače a reproduktorů
Bezdrátové ozvučení interiéru pomocí Bluetooth nebo WiFi zesilovače a reproduktorů

Zesilovače JPM 2021 (Bluetooth verze) a JPM 2021WI (WiFi verze) jsou zařízeními, s pomocí kterých se ozvučení maximálně zjednoduší. Snadno zásobí dva reproduktory výkonovým audio signálem bez nutné kabeláže ke zdroji zvuku. Zesilovač se instaluje vedle nebo přímo na podhledový reproduktor (budí dva) ve stropě. Propojení k reproduktorům je tak krátké a snadné. Jedné, co je potřeba, je napájení 230 V. Není nutný žádný další zesilovač, žádný přehrávač ani signálový propoj na stávající hifi aparaturu. Hudbu prostě přehráváme přímo z chytrého telefonu, tabletu nebo notebooku, přes Bluetooth nebo WiFi spojení.

Pokud zvolíme připojení přes WiFi nebo LAN, otevírají se nám neskýtané možnosti přehrávání hudby z lokálních, síťových i internetových úložišť a služeb, internetová rádia nevyjímaje. K zesilovači použijeme zdarma aplikaci Muzo Player, streamování hudby je ale možné i z mnoha dalších systémů a aplikací, tedy jak z počítače, NAS, síťového úložiště, tabletu, smartphone a to se systémy Android, iOS, Windows a dalších. Pokud máme vícero reproduktorů ve WiFi, vidíme je pěkně pohromadě v aplikaci a obsluha je tak snadnější. Samozřejmostí je i synchronizace datového toku.

Podívejte se, jak vám Bluetooth nebo WiFi reproduktory a zesilovače mohou pomoci s ozvučením.
Dexon reproduktory a ozvučovací technika
logo Dexon reproduktory a ozvučovací technika

Kompletní ozvučení budov i exteriérů. Reprosoustavy, vestavné reproduktory, zesilovače, mikrofony, multimediální systémy, hifi, domácí kino, multiroom, ústředny, evakuační rozhlasy. Český profesionální výrobce s 22letou praxí.

 
 
Reklama