Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Praktické ozvučení přepážek nebo prodejních oken s interkomem Dexon WA 200RC

Rozhovor obsluha – zákazník bývá někdy krkolomná. Zvláště, když probíhá na přepážce, kdy jsou oba odděleni příčkou, mnohdy s okolním hlukem. Srozumitelnost dostává na frak. Interkom ale dobře pomůže.

Interkom Dexon WA 200RC pro ozvučení prodejních oken, přepážek a pokladen
Interkom Dexon WA 200RC pro ozvučení prodejních oken, přepážek a pokladen

WA 200RC je přepážkový systém skládající se ze dvou dvojic reproduktor + mikrofon. Na straně zákazníka se na příčce nachází miniaturní mikrofon a reproduktor. Obojí se instaluje pouhým přilepením na stěnu. Na druhé straně, u obsluhy, se na stole nachází základnová stanice s ovládacími prvky a zabudovaným reproduktorem. Tu umístíme tak, aby sice nepřekážela v práci, ale aby byla snadno pro obsluhu dosažitelná. K základnové stanici je připojený variabilní mikrofon, který umístíme do vhodné pozice před obsluhu. Všechny části sestavy jsou spojeny tenkými vodiči, aby je bylo možné skrýt pod již existující obložení.

Komunikace mezi zákazníkem a obsluhou je duplexní. Znamená to, že v daný okamžik mohou hovořit oba najednou, nic není potřeba přepínat. To, jakou hlasitostí jsou slyšet, nastavuje právě obsluha na základnové stanici, stejně jako zde může mikrofony a reproduktory vypnout.

Výhodou tohoto interkomu je jeho praktičnost a nízké finanční náklady na pořízení.

Jak správně provést ozvučení přepážky, pokladny nebo prodejního okna, a co dalšího WA 200RC umí, zjistěte na této speciální stránce.


Dexon reproduktory a ozvučovací technika
logo Dexon reproduktory a ozvučovací technika

Kompletní ozvučení budov i exteriérů. Reprosoustavy, vestavné reproduktory, zesilovače, mikrofony, multimediální systémy, hifi, domácí kino, multiroom, ústředny, evakuační rozhlasy. Český profesionální výrobce s 22letou praxí.

 
 
Reklama