Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

SimpleCell vystavuje na Amperu 2017 tentokrát i se svými partnery

Mobilní operátor datové sítě společnost SimpleCell bude již podruhé vystavovat na brněnském veletrhu elektrotechniky Amper. Po loňském úspěchu vlastní expozice přizval letos i své partnery.

SimpleCell na veletrhu AMPER 2017
SimpleCell na veletrhu AMPER 2017

Veletrh probíhá v prostorách brněnského výstaviště ve dnech 21. - 24. března 2017. SimpleCell bude vystavovat ve stánku P 3.31. Na veletrhu Amper 2016 představoval SimpleCell především samotnou technologii Sigfox a budování sítě v České republice. V tomto roce se chce soustředit zejména na představení konkrétních partnerů, kteří vyvíjejí koncová řešení pracující na síti Sigfox. Společně se SimpleCellem budou tedy vystavovat i jeho partneři: T-Mobile, ČD Telematika, BigClown Labs, RCD Radiokomunikace, Codea a Comet.

Managing Partner společnosti SimpleCell Pavel Sodomka dodává: “V minulém roce jsme byli ještě stále spíš ve fázi rolloutu sítě a budovali jsme hlavně pokrytí. V současné době máme pokrytí už nad hranicí 90 % populace České republiky. Soustředíme se tedy hlavně na představování našich partnerů, kteří na Sigfoxu vyvíjejí konkrétní řešení a daří se jim. Naše expozice bude tedy zaměřená z velké části na jejich koncová řešení.”

Umístění stánku SimpleCell Networks naleznete v příloze zprávy.

 
 
Reklama