Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Chytrý telefon + chytré sondy = chytré řešení

Chytré sondy Testo: kompaktní měřicí přístroje v profesionální kvalitě Testo, optimalizované pro chytré telefony. Expert na měřicí techniku, firma Testo z německého Schwarzwaldu, rozšiřuje svoji nabídku digitálních měřicích aplikací: novými chytrými sondami testo.

Tyto inovativní profesionální měřicí přístroje v kapesním formátu se dají intuitivně ovládat chytrým telefonem přes bezplatnou aplikaci a přepravovat v praktickém pouzdře, které šetří místo a chrání přístroje. Hodí se pro všechna důležitá měření teploty, vlhkosti, tlaku a rychlosti proudění. Pro řemeslníky z oboru chlazení, klimatizace a vytápění nabízí Testo za výhodnou cenu také speciální sady.

Chytrý telefon nám usnadňuje náš každodenní život v téměř každé situaci. Proč tedy neusnadnit také řemeslníkům jejich práci s měřením? Takovou otázku si kladli inženýři u firmy Testo – a vyvinuli nové chytré sondy. Výsledkem je osm kompaktních měřicích přístrojů, které se propojí přes Bluetooth s chytrým telefonem nebo tabletem a dají se intuitivně obsluhovat přes bezplatnou aplikaci. I přes jejich malý formát jsou chytré sondy vybaveny profesionální měřicí technikou, jak je u špičky na trhu obvyklé a hodí se pro všechna důležitá měření teploty, vlhkosti, tlaku a rychlosti proudění.

Obsluha všech měřicích přístrojů jednou aplikací

Centrálním prvkem obsluhy měřicích přístrojů s Bluetooth je univerzální aplikace pro chytré sondy testo Smart Probes App. Lze ji zdarma nainstalovat jako verzi pro iOS nebo Android a nabízí uživateli mnoho praktických funkcí – mimo jiné přehledné vyčtení naměřených hodnot, zobrazení průběhu měřených dat formou grafu nebo tabulky a rovněž odeslání naměřených dat v podobě protokolu ve formátu PDF nebo jako soubor Excel. Další menu měření specifická pro aplikace dělají práci s chytrými sondami ještě efektivnější. Mezi nimi jsou menu pro zkoušku těsnosti u topenářských aplikací, pro jednoduché zadávání parametrů vyústky/průřezu kanálu v rámci měření objemového průtoku nebo pro výpočet různých parametrů jako je přehřátí nebo podchlazení u chladicích zařízení. Aplikace se ovládá snadno a intuitivně a může na displeji zobrazovat hodnoty až šesti chytrých sond současně.

Praktické pouzdro místo těžkého kufru

Stejně kompaktní jako jsou měřicí přístroje samotné, je také chytré pouzdro testo. Chytré sondy se dají uvnitř bezpečně uložit a pohodlně přepravovat. Zvenčí tvoří pouzdro robustní a flexibilní tvrdá skořepina, uvnitř je vybaveno měkkou výstelkou z pěnové hmoty s přesně vytvarovanými otvory pro jednotlivé měřicí přístroje. Chytré sondy jsou tedy maximálně chráněny, pokud by snad chytré pouzdro upadlo na tvrdou podlahu.

Sady pro chlazení, klimatizaci a vytápění za výhodnou cenu

Aby technici z oblasti chlazení, klimatizace a vytápění měli vždy všechny potřebné měřicí přístroje pro svoji každodenní práci u sebe, nabízí Testo pro každou cílovou skupinu sadu vytvořenou na míru za výhodnou cenu. Každá sada obsahuje také chytré pouzdro testo s příslušnou výstelkou.

Nové chytré sondy od firmy Testo jsou ideálními základními přístroji pro mladé a pro techniku nadšené řemeslníky. Avšak jsou také praktickým doplňkem pro profesionály, kteří nechtějí s sebou stále a všude nosit svoji kompletní výbavu.

Aplikace pro chytré sondy testo Smart Probes App: jedna aplikace, osm měřicích přístrojů a spousta výhod

  • Bezdrátové odečítání naměřených hodnot na Vašem chytrém telefonu / tabletu – i ze vzdálenosti k měřicímu přístroji.
  • Zobrazení až šesti chytrých sond současně.
  • Změny měřených hodnot aplikace rychle vizualizuje formou grafu nebo tabulky.
  • Připravená menu pro další speciální aplikace, včetně: automatického výpočtu výparné a kondenzační teploty a teploty přehřátí a podchlazení; měření objemového průtoku v kanálu / na výustce; bezdotykového, infračerveného měření teploty s rychlou dokumentací snímku vč. naměřené hodnoty a označením místa měření.
  • Protokoly naměřených dat je možné doplnit fotografiemi vytvořenými s pomocí aplikace. Tyto protokoly je možné ihned odeslat ve formátu PDF nebo jako data v Excelu.

Chytré sady pro techniky klimatizací, chladicích zařízení a topenáře

Sada chlazení se ideálně hodí pro servis a pro hledání závad u klimatizační a chladicích zařízení a rovněž pro jejich instalaci. V robustním chytrém pouzdře testo se dají měřicí přístroje pohodlně převážet a jsou vždy na místě, když mají být použity.

Se sadou klimatizace změříte rychlost proudění vzduchu, vlhkost vzduchu, objemový průtok a teplotu u klimatizačních systémů a zařízení. V robustním chytrém pouzdře testo se dají měřicí přístroje pohodlně převážet a jsou vždy na místě, když mají být použity.

Se sadou vytápění změříte a zkontrolujete všechny teploty a tlaky u otopných zařízení. V robustním chytrém pouzdře testo se dají měřicí přístroje pohodlně převážet a jsou vždy na místě, když mají být použity.

S novými chytrými sondami testo měří technici klimatizací, chladicích zařízení a topenáři ještě mobilněji, než kdykoliv předtím. Kompaktní měřicí přístroje se dají totiž obsluhovat bezdrátově pomocí vlastního chytrého telefonu nebo tabletu a zcela pohodlně přepravovat v praktickém chytrém pouzdře testo.

Máte tak veškerou svoji měřicí techniku stále s sebou a jste okamžitě připraveni k práci.

Všechna naměřená data jsou bezdrátově vysílána rovnou do bezplatné aplikace pro chytré sondy testo Smart Probes App a lze je pomocí mobilního koncového zařízení vyčíst, zaprotokolovat a nakonec odeslat pomocí e-mailu.

A aplikace toho umí ještě více: z Vašeho chytrého telefonu udělá, díky praktickým menu měření a zvláštním funkcím, centrálu měřených dat – a Vaše práce se stane ještě efektivnější.

Chytré sondy testo: chytrým telefonem ovládané kompaktní profesionální měřicí přístroje

smart probe range complete V2
smart probe range complete V2
smart probe heating set app 17.31 EN
smart probe heating set app 17.31 EN

testo 115i refrigeration app 2.04 vert DE
testo 115i refrigeration app 2.04 vert DE
testo 405i velocity app 252.6 vert US
testo 405i velocity app 252.6 vert US
testo 115i temperature turned
testo 115i temperature turned
testo 405i velocity front V2
testo 405i velocity front V2
testo 410i velocity front
testo 410i velocity front
 
testo 510i pressure front
testo 510i pressure front
testo 549i pressure front V1
testo 549i pressure front V1
testo 605i humidity front
testo 605i humidity front
testo 805i temperature front
testo 805i temperature front
testo 905i temperature front
testo 905i temperature front

TESTO, s. r. o.
logo TESTO, s. r. o.

Digitální měřicí přístroje: teploměry, vlhkoměry, měřiče proudění; přístroje pro zaregulování vzduchotechniky; systémy pro validaci čistých prostorů, měření turbulencí, kvality ovzduší, hlukoměry, luxmetry, analyzátory kouřových plynů; detektory, ...