Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Výprodej předváděcích přístrojů Testo

Jako každý závěr roku je tu tradiční výprodej předváděcích přístrojů. Neváhejte tedy a pořiďte si zlevněné přístroje, které sloužily hlavně pro prezentaci na veletrzích a u zákazníků nebo starší přístroje, které ale pořád odvedou stoprocentní službu a doplní tak team Vašich měřících přístrojů testo.

V tomto období tradičně probíhá naše Podzimní akce, kde je kromě dalších přístrojů představen inovovaný analyzátor spalin testo 300, který jako první na trhu umožňuje přímé elektronické zpracování protokolu z měření včetně možnosti fotodokumentace a nově nabízí měření s až 4 chytrými sondami současně.

V rámci této kampaně nabízíme také termokamery testo 868s a testo 872s za akční ceny, sadu přístroje testo 557s s přístrojem testo 750-3 zdarma a další zajímavé nabídky.


TESTO, s. r. o.
logo TESTO, s. r. o.

Digitální měřicí přístroje: teploměry, vlhkoměry, měřiče proudění; přístroje pro zaregulování vzduchotechniky; systémy pro validaci čistých prostorů, měření turbulencí, kvality ovzduší, hlukoměry, luxmetry, analyzátory kouřových plynů; detektory, ...