Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Všechny měřicí úlohy pod kontrolou – s přístroji od firmy Testo

Mnoho měření a servisních úkonů se týká vytápění a ventilačních systémů. Nejedná se o triviální rutinní práce, proto potřebujete spolehlivé pomocníky, kteří dokážou více než jen přesně měřit.

Jedná se právě o intuitivní ovládání, chytré asistenční funkce a snadnou dokumentaci bez papírování, díky kterým se jednoduchá měřicí technika stává věrným společníkem pro každou práci.

  • Měří spaliny a monitoruje CO ve vzduchu
  • Kontroluje ionizační proud
  • Detekuje úniky plynu

Vyvážený ventilační systém


Pro pohodlné a příjemné vnitřní klima je důležité správné nastavení ventilační techniky. Při nesprávném nastavení ventilační techniky není přívod čerstvého vzduchu rovnoměrný, zatížení místnosti není účinně odstraňováno a příliš velké objemové proudění vede k nepohodlí způsobenému průvanem nebo hlukem proudění vzduchu. S měřicími přístroji testo pro měření ventilace a klimatizace k tomu nedojde a obytné místnosti zůstanou komfortními zónami.

Rychlé měření, monitorování a dokumentace:

  • Přiváděného vzduchu
  • Odvětrání v koupelnách a v kuchyních
  • Vnitřní vlhkosti a teploty

Detekce netěsností a funkční zkoušky

Když má skryté potrubí netěsnosti, podlahové vytápění neposkytuje očekávaný výkon nebo pokud je otopné těleso úplně zanesené, nepotřebujete vždy páčidlo. Místo toho důvěřujte kvalitním technikům a spolehněte se na naše termokamery.

Umožní Vám okamžitě zjistit, kde je problém a můžete provést cílená nápravná opatření. Odborný tip: Spoustu času ušetříte také při použití termografie pro diagnostiku chyb u solárních elektráren.

  • Přesná detekce netěsností
  • Zobrazení zanesení otopného tělesa
  • Vizualizace průběhu podlahového vytápění

Servis tepelných čerpadel

Aby tepelné čerpadlo poskytovalo spolehlivě stálé teplo, potřebuje toto chytré zařízení řádnou pravidelnou kontrolu se správnou technologií měření. Roční servis se doporučuje také pro všechna tepelná čerpadla s chladivem. To je jediný způsob, jak zajistit efektivní provoz zařízení a Vaši zákazníci tak mohou ušetřit náklady.

  • Zkoušky tlaku a teploty
  • Řízený servis chladiva
  • Snadná zkouška těsnosti a vakuace

Odolný zvenku, chytrý zevnitř: testo 300

Posilte svou výbavu ideálním přístrojem na měření spalin. Testo 300 má nejinovativnější technologii ve své třídě a zároveň dlouhou životnost a stálý výkon, aby udržel krok během náročného pracovního dne.

Přetažení, přiblížení, klepnutí: To vše znáte z aplikací ve Vašem chytrém telefonu. Právě tato intuitivní gesta, díky kterým je plánování tras, psaní zpráv nebo nakupování tak jednoduché a bez námahy, jsou úplně stejně snadná a intuitivní i u přístroje testo 300.

S testo 300 vytvoříte dokumentaci pohodlně a přímo na místě. Prostřednictvím sítě WLAN můžete zprávy okamžitě odesílat do kanceláře nebo zákazníkům.

Více informací na: www.testo.cz



TESTO, s. r. o.
logo TESTO, s. r. o.

Digitální měřicí přístroje: teploměry, vlhkoměry, měřiče proudění; přístroje pro zaregulování vzduchotechniky; systémy pro validaci čistých prostorů, měření turbulencí, kvality ovzduší, hlukoměry, luxmetry, analyzátory kouřových plynů; detektory, ...