Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Čidla firmy Belimo: Perfektní doplnění pohonů a ventilů

Společnost Belimo, globální lídr na trhu vývoje a výroby pohonů a regulačních ventilů pro systémy HVAC, otevřela novou kapitolu v dějinách společnosti a stávající sortiment perfektně doplnila rozsáhlou nabídkou čidel. Čidla firmy Belimo splňují nejvyšší požadavky na kvalitu a spolehlivost.

S pomocí inovativní technologie je zaručena jednoduchá montáž a bezproblémová kompatibilita se všemi systémy automatizace budov. Jako dodavatel kompletních řešení na provozní úrovni, doplňuje firma Belimo sortiment čidel pro měření teploty, vlhkosti vzduchu, tlaku, CO2 a plynných organických sloučenin (VOC) v instalaci kanálů a potrubí, jakož i venkovních aplikací. Nová nabídka čidel vychází z dlouholetých zkušeností a odborných znalostí firmy Belimo v odvětví HVAC a je projevem snahy nabídnout zákazníkům vždy přidanou hodnotu.

Inovativní design umožňuje jednoduchou montáž a bezproblémovou integraci pro zajištění optimálního systémového řešení. Čidla byla koncipována pro bezproblémovou spolupráci se všemi důležitými systémy automatizace budov, a přitom zaručení optimálního výkonu a energetické efektivity.

Známá vysoká kvalita firmy Belimo zaručuje spolehlivé a přesně měřené hodnoty v celém cyklu životnosti budovy. Velmi robustní čidla mají záruku 5 let a odpovídají požadavkům NEMA 4X / IP65.

Čidla fimy Belimo mají jedinečnou, jednotnou koncepci pouzdra a montáže, a to nejen pro rychlou montáž, nýbrž i pro naprostou kompatibilitu se všemi důležitými systémy automatizace budov. Tento design bezvadně zapadá do sortimentu firmy Belimo (pohony, ventily a čidla).

Firma Belimo nabízí standardizovaná čidla, efektivní metody objednávání, přesné dodání přímo na místo stavebního projektu, jednoduchou montáž, různé možnosti kabelových průchodek, jakož i rychlé uvedení do provozu. Atraktivní, jednotný design zjednodušuje zapojení a montáž čidel, a zaručuje vysokou spolehlivost. Navíc díky charakteristickému oranžovému zabarvení pouzdra, lze čidla rozpoznat jako výrobky firmy Belimo, což je užitečné zejména při uvádění do provozu.




Klíčové vlastnosti čidel Belimo

Zacvakávací kryt

První pouzdro čidla na trhu, které nabízí krytí dle NEMA 4X / IP65 a dá se otevřít a zavřít bez nářadí. Tím se stává montáž nejen rychlejší, ale i spolehlivější.

BACnet a Modbus komunikační protokoly

Umožňují přímý přístup k údajům aplikace a umožňují jednoduché uvedení do provozu a parametrování

Odnímatelná montážní deska

Slouží jako vrtací šablona pro jednoduché upevnění a montáž.


Konformita s NEMA 4X / IP65

Všechna čidla firmy Belimo s jednotným pouzdrem se zacvakávacím krytem splňují tyto požadavky. Čidla jsou tak vhodná pro náročné aplikace ve venkovním a průmyslovém prostředí a odolná proti znečištění, prachu, vlhkosti, dešti a sněhu.

Pouzdro s univerzální konstrukcí

Poskytuje skromný, přehledný sortiment pro jednoduchou a rychlou volbu výrobku. Jednotná koncepce omezuje závady při montáži a zkracuje dobu montáže.

Modulární kabelové průchodky

Nabízejí další možnosti zapojení a montážní konfigurace.

Push-in svorkovnice

Umožňuje montáž bez nářadí, časově úsporné zapojení a silné uchycení vodiče pro maximální spolehlivost.

Ochrana proti přepólování

Zaručuje úplnou ochranu elektroniky při špatném zapojení.

Pro více informací navštivte www.belimo.cz


BELIMO CZ spol. s r.o.
logo BELIMO CZ spol. s r.o.

U firmy Belimo naleznete technologii pohonů a ventilů pro topení, větrání a klimatizaci za prvotřídní poměr ceny a výkonu. Servopohony pro topení, větrání a klimatizaci. Servopohony pro požární a odkuřovací klapky. Regulátory průtoku vzduchu. Regulační ...