Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Novinky v automatizaci budov: Loxone se na podzim zaměřil na SPOT, smart metering i světlo

Lídr v inteligentní automatizaci budov - Loxone - celý říjen dávkoval novinky pro instalační partnery i investory. Podívejte se na přehled toho, co přinesla nová verze softwaru a čerstvé produkty.

Akci plnou novinek společnost nazvala příznačně - Loxone Oktoberfest. Původem rakouská společnost, která je mimo jiné úspěšná i na českém trhu, představila:

Loxone Config & App 14.4

85 % inteligentní automatizace budovy tvoří software, nikoli komponenty, jak by se mohlo zdát. Proto maraton novinek odstartovala jeho nová verze. Pro české uživatele bylo nejzajímavější možnost napojení na portál OTE-CR s dynamickými tarify elektřiny. Tato funkce ještě posílila potenciál úspor s inteligentním energetickým managementem.

M-Bus Extension

Základním předpokladem chytrého energetického managementu je přesné vyčítání dat z měřičů. Díky novému modulu M-Bus Extension lze snadno a rychle integrovat špičkové standardizované rozhraní pro měřiče elektřiny, tepla, plynu a vody do systému automatizace.

DALI Air

Nový modul umožňuje bezdrátově a tedy rychle a jednoduše integrovat až 10 aktorů a senzorů DALI do systému Loxone. Automatizace osvětlení je tak ještě více na dosah, a to zejména ve stávajících projektech bez potřeby náročně měnit kabeláž. Nechybí certifikace DALI 2.

XAL BETO & TASK + Table Lamp Air

Loxone spojil síly s výrobcem XAL a vytvořil špičková svítidla se snadnou, bezdrátovou integrací pro pracoviště, hlavně kancelářské prostory.

Table Lamp Air je pak ideální především do restaurací, ale i na noční stolek, na terasu či pracovní stůl. Vytvoří příjemné prostředí, ve kterém má stolní lampa i inteligentní funkce - a to bez obvyklé změti kabelů na stole, pod ním nebo vedle něj.

Objevit novinky


Loxone s.r.o.
logo Loxone s.r.o.

Loxone je systém pro inteligentní elektroinstalace. Přináší pokročilé ovládání a automatizaci technologií budov do komerčních projektů i domácnosti. Stínění, topení, osvětlení, chlazení, závlaha, přístupový systém, alarmy, audio, FVE, ventilace... vše ...

 
 
Reklama