Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nové vývojové prostředí Domat IDE

Nové - rebrandované vývojové prostředí pro regulaci a řízení technologických procesů podstanic řady mark a wall je ke stažení na našem webu!

Rádi bychom vám představili další důležitou část naší produktové řady DOMAT SOFTWARE. Změna názvu rozhodně není to jediné, co tato novinka nabízí. Za přejmenováním jednotlivých SW komponentů stojí i několik nových funkcí, se kterými bychom vás rádi seznámili také u Domat IDE.

Release Candidate verze Domat IDE 2.6.0.1 přináší řadu vylepšení a novinek:

  • podpora nových platforem,
  • seznam komunikačních protokolů zahrnující Hauser (.NET), Daikin iTC (.NET) a Text Parser (.NET),
  • podpora TLS komunikace,
  • vylepšení pro snazší editování a uvádění do provozu,
  • nové objekty pro grafické zobrazení,
  • multiple properties u BACnet klienta a export EDE souboru u BACnet serveru,
  • a další novinky, které najdete v release notes a samozřejmě v nápovědě k programu.

Release Candidate je pilotní verzí programu, která prošla důkladnými testovacími scénáři našich testerů a postupuje na vybrané realizace týmu Domat. Před vydáním ostré verze tohoto software bychom rádi pozvali i vás, naše zákazníky, abyste vyzkoušeli Release Candidate se všemi jeho novými funkcemi také na svých instalacích.

Vaše účast a zpětná vazba hrají klíčovou roli v našem úsilí poskytnout vám co nejlepší nástroj pro vaše projekty. Děkujeme vám za spolupráci a otevřenost a těšíme se na vaše nápady a připomínky. Pokud máte jakékoli dotazy nebo potřebujete další informace, neváhejte se na nás obrátit.

Tým Domat Control System

Více informací


Domat Control System s.r.o.
logo Domat Control System s.r.o.

Domat Control System s.r.o. patří k evropské špičce dodavatelů řídicích systémů a regulací pro inteligentní budovy, průmysl a energetiku. Cílem této ryze české společnosti je vyvíjet, vyrábět a dodávat řídící systémy v mezinárodním měřítku.

 
 
Reklama