Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

APC Smart-UPS Ultra, nejmenší a nejlehčí jednofázový záložní zdroj UPS na trhu

Společnost Schneider Electric, leader digitální transformace řízení energie a automatizace, uvedla na evropský trh APC™ Smart-UPS™ Ultra, první jednofázový zdroj nepřerušitelného napájení (UPS) o výkonu 3 kW a 5 kW o rozměru 1U.

APC Smart-UPS Ultra je navržen tak, aby poskytoval větší výkon, flexibilitu a inteligentní monitorování s co nejmenšími nároky na prostor. Tím umožňuje IT profesionálům a poskytovatelům řešit problémy, které se objevují při nasazení IT infrastruktury v distribuovaných výpočetních systémech a na okraji sítě.

Více zajímavých videí na estav.tvOn-line televize pro architekturu, stavbu a bydlení

Globální trh edge computingu masivně roste – podle IDC poroste o 12,5 % ročně a v roce 2024 dosáhne odhadované hodnoty 250,6 miliardy dolarů. Šíření digitálních technologií a chytrých aplikací vyvolává potřebu mít lokální výpočetní, síťové a úložné zdroje, které podporují kritické podnikové procesy a procesy závislé na síťovém připojení ke cloudu. Konfigurace, nasazení a údržba podpůrné IT infrastruktury pro více geograficky rozptýlených lokalit však přináší jedinečné výzvy.

S APC Smart-UPS Ultra přichází společnost Schneider Electric na trh s nejmenším a nejpokročilejším jednofázovým UPS, který poskytuje flexibilitu pro instalaci a úsporu celkových nákladů na vlastnictví (TCO), aniž by byly ohroženy potřeby firem v oblasti zajištění spolehlivého napájení.

APC Smart-UPS poskytuje více energie na menším prostoru

V distribuovaných prostředích IT a edge computingu je často třeba brát ohled na fyzický prostor, přičemž je kladen důraz na maximalizaci plochy a efektivní provoz prostoru, aby se optimalizovaly IT systémy a zlepšily hospodářské výsledky.

Kompaktní konstrukce APC Smart-UPS Ultra poskytuje více výkonu a zároveň zabírá méně IT prostoru, čímž poskytuje instalační flexibilitu a hustotu napájení potřebnou pro naplnění dnešních i budoucích potřeb. Kompaktní konstrukce UPS je až o 50 % menší a lehčí než srovnatelná řešení UPS na současném trhu. APC Smart-UPS Ultra nabízí flexibilní možnosti montáže, a to včetně montáže do stojanu, věže nebo na stěnu/strop, takže jej lze umístit stranou a získat tak více místa pro IT zařízení ve stojanu.

Více informací


Schneider Electric CZ, s. r. o.
logo Schneider Electric CZ, s. r. o.

Společnost Schneider Electric je světovým expertem v ovládání energie. Svým zákazníkům a partnerům v oblastech průmyslu, energetiky, infrastruktury, IT a stavebnictví poskytuje řešení a služby pro bezpečné, spolehlivé a efektivní využívání elektrické energie.

 
 
Reklama