Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Společnost Schneider Electric byla Světovým ekonomickým fórem jmenována „majákem“ v oblasti diverzity, rovnosti a inkluze

Toto ocenění je uznáním úsilí společnosti Schneider Electric o podporu inkluze a ohleduplnosti prosazováním rovného odměňování ve všech jejích pobočkách.

Globální iniciativa společnosti Schneider Electric zaměřená na rovnost v odměňování začala v roce 2014 pilotními projekty ve 12 zemích. Od té doby byla zavedena ve více než 100 zemích a ke konci roku 2020 pokrývala 99,6 % všech zaměstnanců společnosti.

„Je nám ctí, že jsme byli oceněni za náš trvalý závazek k rovnosti pohlaví. Věříme, že inkluzivní a ohleduplná firemní kultura je klíčem k vytvoření udržitelné budoucnosti. Chceme dlouhodobě pozitivně působit na naše lidi, naši společnost i naši planetu – a toho lze dosáhnout pouze tím, že poskytneme rovné příležitosti všem a všude. V této oblasti jsme v průběhu let dosáhli velkého pokroku a jsme odhodláni pokračovat v prosazování rovnosti a inkluze ve všech oblastech pracovního života našich zaměstnanců,“ uvedla Charise Le, ředitelka lidských zdrojů společnosti Schneider Electric.

Více informací


Schneider Electric CZ, s. r. o.
logo Schneider Electric CZ, s. r. o.

Společnost Schneider Electric je světovým expertem v ovládání energie. Svým zákazníkům a partnerům v oblastech průmyslu, energetiky, infrastruktury, IT a stavebnictví poskytuje řešení a služby pro bezpečné, spolehlivé a efektivní využívání elektrické energie.

 
 
Reklama