Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Využití tenzometrických snímačů Zemic ve vibračních zařízeních

Příprava, přeprava a separace sypkých hmot s využitím vibračních zařízení osazených tenzometrickými snímači zatížení je výhodná nejen z hlediska kontroly vážení, ale i efektivnosti procesů.

Vibrační zařízení určená především pro manipulaci se sypkými materiály se využívají v řadě odvětví. Stroje určené pro třídění, dávkování, plnění a balení materiálů musí vážit přesně a spolehlivě. K tomu jsou vhodné tenzometrické snímače zatížení Zemic Europe.

Tenzometrické snímače Zemic na míru vašeho vážení
Snímače Zemic Europe určené pro instalaci na vibrační zařízení zoptimalizují a zpřesní kontrolu, třídění a dávkování sypkých směsí. S výběrem a návrhem řešení snímačů na míru vám pomůže společnost Manat.

Při výběru snímačů zatížení je potřeba vědět, jaké máte potřeby a očekávání od procesu vážení. V sortimentu Zemic Europe jsou na výběr kvalitní snímače v různých provedeních. Například smykové siloměry Zemic H8C dokáží perfektně eliminovat vibrace a zajistit tak velmi přesné měření. Na výběr jsou jak různé kapacity těchto snímačů (od 100 kg do 10 tun), tak různé třídy přesnosti (C3, C4, C5).

Díky využití kvalitních tenzometrických snímačů zatížení se pro své obchodní partnery stanete dodavatelem, na kterého je spolehnutí. Vy sami navíc budete mít vždy přehled o vážení a budete mít k dispozici jeho přesné výsledky.

 

Zemic Europe


Manat s.r.o. - tenzometrické snímače zatížení
logo Manat s.r.o. - tenzometrické snímače zatížení

Snímače zatížení jsou důležitou součástí všech vážních systémů. Jejich úkolem je převod mechanické síly na elektronické zobrazení. Naše společnost se zaměřuje na poskytnutí širokého sortimentu tenzometrických snímačů zatížení a potřebného příslušenství.

 
 
Reklama