Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Dini Argeo - řešení a programy pro vážení zásob

Ve skladech nebo obchodech s různým sortimentem vede využití vážních systémů a programů sestavených na míru k optimalizaci procesů. Dini Argeo nabízí obojí.

Dini Argeo se specializuje na výrobu vážních systémů. Sortiment zahrnuje jak mobilní vážní systémy, tak váhy pro průmyslové a komerční využití. Jednou z oblastí, kde najdou váhy Dini Argeo uplatnění, jsou sklady a prodejny. Pokud hledáte vážní systém pro tento typ provozu, obraťte se na společnost Manat.

Výhody využití vážních systémů Dini Argeo

  • optimalizace procesů
  • šetření času
  • snížení nákladů na plánování
  • zjednodušení skladových operací
  • možnost připojení řešení pro sdílení naměřených dat, sledování provedených počtů atd.

Vážní systémy Dini Argeo

V nabídce společnosti najdete například stolní váhy KST disponující funkcí pro počítání kusů (přesně a rychle počítají i malé díly), paletové vozíky řady TPW vhodné pro počítání objemného zboží, se kterým se manipuluje na paletách, nebo podlahové váhy ET vhodné pro vytvoření stálých vážních míst pro počítání neskladných a těžkých položek.

Vážní programy pro sklady a obchody

Pro maximální efektivitu vážních systémů Dini Agreo jsou k dispozici i vážní programy. Se softwarem AF02 budete moci počítat množství, spravovat data, archivovat výrobky, zákazníky i nastavené tary a tisknout veškeré potřebné výstupy. Jeho připojení je možné až na 4 nezávislé vážní systémy.

Praktický dotykový indikátor hmotnosti 3590 je určen k připojení k jedné i více vážním platformám určeným pro vážení, počítání kusů a evidenci zásob. S indikátorem řady DFW zase můžete provádět počítání kusů při jednoduchých operacích se skladovými zásobami.

 

Snímače Dini Argeo


Manat s.r.o. - tenzometrické snímače zatížení
logo Manat s.r.o. - tenzometrické snímače zatížení

Snímače zatížení jsou důležitou součástí všech vážních systémů. Jejich úkolem je převod mechanické síly na elektronické zobrazení. Naše společnost se zaměřuje na poskytnutí širokého sortimentu tenzometrických snímačů zatížení a potřebného příslušenství.

 
 
Reklama