Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Ohlédnutí za veletrhy: ISH a AMPER 2023

Březnové veletrhy jsou úspěšně za námi!

Vážení obchodní přátelé,

veletrhy ISH a AMPER jsou pro naši společnost oborově klíčové, proto není překvapením, že se účastníme pravidelně každého ročníku už několik let. Na stáncích vždy prezentujeme aktuálně největší hardware i software novinky a připravujeme demoverze našich aplikací, abyste si na vlastní kůži mohli vyzkoušet nejnovější funkce, které tyto nástroje přináší. Můžete se zde potkat nejen s našimi obchodními zástupci, ale také s kolegy z oddělení vývoje i technické podpory, kteří vás vždy rádi provedou všemi důležitými produktovými novinkami. Tento rok jsme vám představovali primárně redesignovanou řadu MARK 2. generace s dvojitým Ethernet portem a využitím OS Linux, kompaktní PLC w751-9301: novou platformu v řadě WALL, nebo nejnovější funkce nové verze software Merbon IDE 2.5.0.5.

Přečíst více: https://www.domat-int.com/cs/novinky/2023-03-breznove-veletrhy

Každoročně děkujeme nejen vám všem, kteří jste nás přišli navštívit, ale také organizátorům, kteří se vždy snaží o bezproblémový průběh celé akce, ať už ISH, či Amperu.

Další termíny těchto veletrhů jsou naplánované opět na březen (Amper 2024 a ISH 2025) a my budeme moc rádi, pokud nás přijdete na jeden z nich navštívit a zastavíte se na našem stánku.

Tým Domat Control System  

Více informací


Domat Control System s.r.o.
logo Domat Control System s.r.o.

Domat Control System s.r.o. patří k evropské špičce dodavatelů řídicích systémů a regulací pro inteligentní budovy, průmysl a energetiku. Cílem této ryze české společnosti je vyvíjet, vyrábět a dodávat řídící systémy v mezinárodním měřítku.

 
 
Reklama