Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Bezdrátový zvonek Bulik II se světelnou signalizací

Pokud hledáte vhodný domovní zvonek, osobní alarm nebo přivolávací zařízení, pak bezdrátový zvonek Bulik II je ideálním řešením.

Zvonek i alarm v jednom

Tento domovní zvonek bezdrátový s dosahem až 350 metrů (ve volném prostoru) je napájený bateriemi a nepotřebuje zvonkovou instalaci. Dá se použít jako zvonek k domovním dveřím, jako osobní alarm nebo přivolávací zařízení. Na výběr je ze 14 druhů zvonění, které je možné nastavit na stupnici hlasitosti od 1 do 6 nebo i zcela vypnout a využít tak můžete jen světelnou signalizaci. Je to ideální řešení například pro rodiny s malými dětmi nebo jako světelný zvonek pro neslyšící. Zvonek Bulik II od dodavatele Tympol Plus se hodí i jako zvonek pro seniory, kteří si díky němu mohou přivolat pomoc.

Ke zvonku lze připojit více zvonkových tlačítek

Rozměry zvonku jsou 67 x 115 x 20 mm, teplotní rozsah práce je od 0 °C po 35 °C, stupeň ochrany je IP20, což znamená, že zařízení chrání před úrazem elektrickým proudem při nebezpečném dotyku prstem, je odolné před vniknutím malých cizích předmětů, ale není odolné před vniknutím vody - tedy se tento bezdrátový zvonek se světelnou signalizaci nedá použít jako venkovní zvonek. Ke zvonku je možné připojit maximálně 69 zvonkových tlačítek a k jednotlivým tlačítkům můžete přiřadit zvolené vyzvánění. Jedno tlačítko se zároveň dá přiřadit k více zvonkům.

Bezdrátové zvonky


Tympol Plus s.r.o.
logo Tympol Plus s.r.o.

Společnost Tympol Plus, s.r.o. je specialistou na elektroinstalační materiál. Máme pro vás vše potřebné pro elektroinstalaci v domech, bytech i kancelářích - zvonky, vypínače, světla, elektrocentrály, moderní výrobky s wi-fi připojením, alarmy, prodlužky ...

 
 
Reklama