Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Tenzometry Zemic jsou součástí inovací v oblasti spotřební elektroniky

Zemic Europe je dodavatelem širokého spektra tenzometrických snímačů vyrobených na zakázku pro průmysl zabývající se spotřební elektronikou. Často jsou součástí modernizace a vývoje nových výrobků.

Průmysl zaměřený na spotřební elektroniku je odvětví s vysokými požadavky na rychlé inovace. Právě při modernizaci již používaných nebo vývoji nových produktů se využívají tenzometrické snímače zatížení.

V České republice mají firmy možnost použít ve svých výrobcích nebo vážních systémech snímače Zemic. Prostřednictvím společnosti Manat si lze snímače nechat navrhnout na míru.

Zejména pro spotřební elektroniku se využívají speciální miniaturní snímače Zemic. Je ale možné si nechat vytvořit unikátní prototypové série snímačů nebo si nechat vyrobit snímače ve velkém počtu kusů. Mezi ojedinělé snímače Zemic se řadí ultratenké lehké snímače malých rozměrů s hmotností 0,0008 g a tloušťkou 0,045 mm.

Zaměření Zemic Europe v oblasti spotřební elektroniky

Společnost Zemic se specializuje na dodávku tenzometrických snímačů zatížení pro 4 hlavní segmenty:

  • Osobní počítače - tenzometry a miniaturní senzory se integrují do výrobků, jako jsou touchpady nebo chytré tužky.
  • Zařízení pro osobní péči - tenzometry přispívají ke snadnějšímu používání výrobků, jako jsou chytré holicí strojky nebo zubní kartáčky.
  • Volný čas a zábava - největší využití tenzometrů je zde díky přidávání nových funkcí do již stávajících produktů (například do elektrokol) nebo při vývoji úplně nových aplikací (např. chytré brýle).
  • Domácí elektronika a spotřebiče - snímače se využívají při vyvíjení nových chytrých funkcí u již stávajících spotřebičů (např. chytrá pračka hlídající spotřebu elektřiny a vody).

Tenzometry


Manat s.r.o. - tenzometrické snímače zatížení
logo Manat s.r.o. - tenzometrické snímače zatížení

Snímače zatížení jsou důležitou součástí všech vážních systémů. Jejich úkolem je převod mechanické síly na elektronické zobrazení. Naše společnost se zaměřuje na poskytnutí širokého sortimentu tenzometrických snímačů zatížení a potřebného příslušenství.

 
 
Reklama