Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

MANAT s.r.o. - specialista na tenzometrické snímače zatížení a příslušenství

Profesionální vážní systémy se neobejdou bez kvalitních snímačů zatížení. Aby byly vaše váhy připraveny k přesnému vážení, nechte si namontovat kvalitní tenzometrické snímače zatížení na míru.

Ve společnosti MANAT s.r.o. se zaměřujeme na poskytování individuálních řešení podle požadavků klienta. S výběrem tenzometrického snímače vám rádi poradíme, připravíme návrh na míru a doporučíme vhodný typ tenzometrického snímače pro váš projekt.

Tenzometrické snímače a příslušenství pro různé aplikace

Nabízíme tenzometrické snímače zhotovené z nerezové oceli, z legované oceli nebo z hliníku. Snímače disponují krytím IP54-IP69K. V našem portfoliu najdete i snímače s certifikací ATEX, které jsou určené do výbušného prostředí, snímače zatížení pro náročná prostředí i snímače pro použití ve vysokých teplotách.

Dodáváme spolehlivé tenzometrické snímače zatížení od významných výrobců Zemic, Vishay a Dini Argeo. Ke snímačům poskytujeme datové listy s podrobnými specifikacemi všech dostupných parametrů a informace o možnostech provedení. Hledáte-li pomoc s výběrem vhodného tenzometrického snímače zatížení pro vaši aplikaci, neváhejte se obrátit na naše odborníky. Máme zkušenosti i se speciálním provedením snímačů zatížení.

Kromě snímačů zatížení nabízíme také veškeré příslušenství - uložení pro snímače, vyhodnocovací jednotky, závěsná oka a háky, LED displeje a slučovací skříňky.

Tenzometrické snímače zatížení


Manat s.r.o. - tenzometrické snímače zatížení
logo Manat s.r.o. - tenzometrické snímače zatížení

Snímače zatížení jsou důležitou součástí všech vážních systémů. Jejich úkolem je převod mechanické síly na elektronické zobrazení. Naše společnost se zaměřuje na poskytnutí širokého sortimentu tenzometrických snímačů zatížení a potřebného příslušenství.

 
 
Reklama