Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Inteligentní elektroinstalace

Dnešní moderní doba spěchá stále kupředu. Pro milovníky elektronického světa máme nyní v nabídce bezdrátové ovládání elektrických spotřebičů prostřednictvím internetu a mnoho dalšího.

 
Chytrá neboli smart elektroinstalace se stává součástí moderních domácností i firem. Díky ní můžete pohodlně ovládat nastavení zabezpečovacích zařízení, topení, světel, různých pohybových čidel, otevírání vrat nebo spouštění zavlažování trávníku. Se systémy pro efektivní, pohodlné a ekonomické ovládání elektrických spotřebičů získáte úsporu času i financí.

Nabídka zahrnuje systémy Supla pro  bezdrátové ovládání prostřednictvím wi-fi, prvky Exta Life pro bezdrátové ovládání elektrospotřebičů, dálkové GSM ovládání Exta Free a další přístroje pro automatizaci budov jako jsou časová relé a programátory, elektroměry, hladinové spínače, hlídací napěťová relé, omezovače výkonu, ovládací a signalizační moduly, ovládače žaluzií, paměťová relé, pomocná relé, prioritní relé, regulátory teploty a teplotní relé, schodišťové automaty, signalizátory napětí, sondy, soumrakové spínače, spínané zdroje, stabilizované zdroje, stmívače a transformátory.

Inteligentní elektroinstalace


Tympol Plus s.r.o.
logo Tympol Plus s.r.o.

Společnost Tympol Plus, s.r.o. je specialistou na elektroinstalační materiál. Máme pro vás vše potřebné pro elektroinstalaci v domech, bytech i kancelářích - zvonky, vypínače, světla, elektrocentrály, moderní výrobky s wi-fi připojením, alarmy, prodlužky ...

 
 
Reklama