Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Novinky Loxone: Dotykové tlačítko na míru a malá řídicí jednotka do hotelů a bytových domů

Loxone má nové produkty i software. Dotykové tlačítko Touch Pure Flex odpovídá na potřeby hotelů. Možnosti inteligentní automatizace rozšiřuje i nová řídicí jednotka Miniserver Compact.

Touch Pure Flex
Nejuniverzálnější dotykové tlačítko je takové, které se přizpůsobí individuálním potřebám. Nový Touch Pure Flex je perfektní pro hotelové pokoje. S ikonkami či popisky je intuitivnější pro hosty, kteří se s ovládáním Loxone dříve nesetkali. Touch Pure Flex respektuje individuální potřeby projektu - rozložení, ikony a jejich funkce lze přednastavit v online konfigurátoru, v Loxone tlačítko vyrobí na míru (laserová technologie) a po doručení je připravené k použití - konfigurace funkcí je již hotová na míru. Vše o tlačítku Touch Pure Flex zde.

Miniserver Compact
Tahle zelená krabička zabere jen 6 pozic v rozvaděči, přesto si poradí s mnoha úlohami automatizace. Loxone tuto další řídicí jednotku vyvinul jako ideální řešení například pro hotely. V kompaktním provedení spojuje Miniserver, Air Base Extensionem, Tree Extension a Audioserver. Disponuje technologiemi Link, Air, Tree, Tree Turbo, relé a digitální vstupy.

Loxone Config & App 13
Software nezůstal pozadu a rovněž přinesl nové užitečné funkce. Co je API Connector, Air Diagnostika nebo Řízení denního světla? Nová funkce Multiplikátor projektu dokáže přenést konfiguraci jednoho Miniserveru na spoustu dalších. Intercom Trust umožňuje využít jeden Intercom pro více bytů.

Aktualizace Audioserveru
Centrální bod inteligentního audia přišel s novými Dynamickými skupinami, službou Spotify Connect a možností Multi Line-In.

Veškeré informace o novinkách


Loxone s.r.o.
logo Loxone s.r.o.

Loxone je systém pro inteligentní elektroinstalace. Přináší pokročilé ovládání a automatizaci technologií budov do komerčních projektů i domácnosti. Stínění, topení, osvětlení, chlazení, závlaha, přístupový systém, alarmy, audio, FVE, ventilace... vše ...

 
 
Reklama