Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Vytvořte si příjemnou atmosféru na zahradě! S bezdrátovým ozvučením to jde snadno

Vaše zahrada je potichu? To je docela škoda. Jde o to, že atmosféru zahrady můžete jemně podtrhnout příjemnou hudbou. A je jedno, jestli doma, nebo u hotelu. A nemusí to nijak křičet.


Řešení je snadné. Ozvučení od českého Dexonu. A jaké výhody vám přinese? Především si vytvoříte příjemnou atmosféru pro relax, ať už odpočíváte, nebo „paříte“. Podtrhnete vzhled zahrady a na zahradě se budete cítit lépe. Nebojte, nejde o to, to se zvukem přehánět. Ozvučení nenaruší vzhled zahrady a nebude překážet. Je skryté. Obsluha ozvučení bude snadná i pro laiky a seniory.

Ozvučení realizujeme pomocí reprosoustav Dexon SP 311. Kromě jejich voděodolnosti, musíme podtrhnout jejich způsob uchycení. Vyjma konzoly pro instalaci na zeď nás zajímá nejvíce zemní trn, pomocí kterého reprosoustavy „zabodneme“ do země na zahradě. Ozvučení zahrady je tak nenápadné.

Jako zdroj ozvučení Dexon nabízí bezdrátový zesilovač JPM 2021 (Bluetooth), nebo JPM 2022WI (WiFi). Malé kulaté krabičky, podobné puku, toho umí hodně. Zesilovač upevníme např. v altánku, pod stříškou, nebo na stěnu domu, přivedeme k němu napájení 230 V a propojíme s reproduktory. Neřešíme kabelové propojení na zdroj hudby, nepotřebujeme žádný audio propoj do domu, nepotřebujeme propoj na mp3 přehrávač a rádio. Zesilovač je bezdrátový. Hudbu vysíláme přímo ze smartphonu, tabletu, notebooku nebo počítače bezdrátově. Posledním krokem instalace je tudíž spárování a můžeme začít vysílat hudbu do reproduktorů. Máme tak vyřešeno zesílení i zdroj hudby a to vše skrytě, bez složité kabeláže.

Ozvučení zahrady podrobněji


Dexon reproduktory a ozvučovací technika
logo Dexon reproduktory a ozvučovací technika

Kompletní ozvučení budov i exteriérů. Reprosoustavy, vestavné reproduktory, zesilovače, mikrofony, multimediální systémy, hifi, domácí kino, multiroom, ústředny, evakuační rozhlasy. Český profesionální výrobce s 22letou praxí.

 
 
Reklama