Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Prakab chystá bezplatná školení o požární bezpečnosti, součástí budou praktické ukázky i prohlídka výroby

Prakab Pražská kabelovna chce vzdělávat v oblasti požární bezpečnosti, ve které je špičkou na trhu. V nové školící místnosti bude pro veřejnost pořádat zdarma semináře a školení.

Každého čtvrt roku bude mít veřejnost možnost zúčastnit se zdarma školení na téma Požární bezpečnost kabelových tras. „Je určeno pro pracovníky velkoobchodů, elektromontážních firem, techniky činné ve výstavbě, projektanty, investory, architekty i odbornou veřejnost, prostě kohokoliv, kdo by se rád dozvěděl více o těchto speciálních kabelech a jejich vztahu k požární bezpečnosti. Rádi bychom o tomto tématu zvýšili všeobecné povědomí, jak laické, tak odborné veřejnosti,“ doplňuje Ing. Štěpán Laštůvka, Head of FRNC Business Unit ve společnosti Prakab.

Školení bude mít dvě části. Nejprve experti Prakabu seznámí účastníky s problematikou elektroinstalace v občanské a průmyslové výstavbě z hlediska požární bezpečnosti, konkrétně s požárně bezpečnostními kabely moderní budovy podle technických norem ČSN 73 0895 a EN 50575. Dále zazní téma Systémy se zachováním funkčnosti při požáru, normové a nenormové nosné systémy, které představí pracovníci firmy Kopos Kolín, která vyrábí elektroinstalační úložný materiál.

Zájemci se mohou přihlásit na webových stránkách Prakabu, termíny školení plánuje vypsat na červen, září a listopad. Konat se budou v Praze v sídle kabelovny. Součástí školení bude i prohlídka výroby v pražské Hostivaři.

Více informací


PRAKAB PRAŽSKÁ KABELOVNA, s.r.o.

Tradiční český výrobce kabelů - silové kabely, pro ovládání a elektroniku, pro střední napětí, sdělovací, železniční a zabezpečovací, holé vodiče, instalační vodiče a kabely.

 
 
Reklama