Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Společnost Manat vám připraví tenzometrické snímače na míru

Aby byl váš vážní systém spolehlivý, je potřeba, aby byl osazen kvalitními tenzometrickými snímači zatížení. Obraťte se na odborníky, kteří mají přehled o nabídce snímačů a zohlední všechny požadavky.

Kvalitní snímače, poradenství i servis

Česká společnost Manat, dodavatel tenzometrických snímačů zatížení a příslušenství, je připravena klientům nabídnout kompletní služby - od návrhu řešení, přes prodej až po instalaci vybraných zařízení.

Pokud hledáte individuální řešení na míru svého projektu, můžete se spolehnout na dlouholeté zkušenosti všech pracovníků, kteří pro vás vyberou nejvhodnější tenzometrické snímače, které vám zaručí efektivní a spolehlivé výsledky měření.

V nabídce společnosti se objevují tenzometrické snímače zatížení od prověřených značek Zemic, Vishay a Dini Argeo. K dispozici jsou i snímače vhodné pro náročná prostředí, jako jsou místa s vysokými teplotami, místa vyžadující krytí IP69 nebo místa, kde je nutné použít snímače s certifikací ATEX. Samozřejmostí je i nabídka dalšího příslušenství, jako jsou vyhodnocovací jednotky, uložení a další. Po odborné instalaci je vám k dispozici i servis tenzometrických snímačů zatížení.

Snímače zatížení Zemic


Manat s.r.o. - tenzometrické snímače zatížení
logo Manat s.r.o. - tenzometrické snímače zatížení

Snímače zatížení jsou důležitou součástí všech vážních systémů. Jejich úkolem je převod mechanické síly na elektronické zobrazení. Naše společnost se zaměřuje na poskytnutí širokého sortimentu tenzometrických snímačů zatížení a potřebného příslušenství.

 
 
Reklama