Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Spojení oborových špiček: Loxone přebralo prodej a logistiku značky reproduktorů quadral

Německý quadral se stal součástí Loxone Group zhruba před rokem. Ukázalo se, jak dokonale spolu ladí automatizace budov a špičkové reproduktory. Spojení otevírá nové možnosti integrace Hi-Fi audia.

Celý sortiment je nyní k dispozici na Loxone e-shopu. V tomto bodě se snoubí více než 10 let vynikající kvality v oblasti automatizace budov a 40letá tradice špičkového zvuku. Loxone Audioserver - fialový mozek audiosystému - ve spolupráci s reproduktory quadral otevírá nové možnosti integrace Hi-Fi audia do domácnosti. Inteligentní byt, dům i komerční budova si zkrátka mohou dopřát perfektní ozvučení, přičemž reproduktory a celé audio těží z výhod jednoho systému řízení technologií a jednoduchého ovládání.

Hi-Fi se stává součástí celého audio konceptu dané budovy, přičemž lze využívat platformy jako například Spotify, TuneIn či místní média. Loxone a quadral se potkávají i v důrazu na kvalitu svých výrobků, které jsou navržené pro dlouhodobou životnost. Tu podporují i pravidelné aktualizace chytrého systému.

Loxone zajišťuje distribuci quadralu od 1. prosince 2021. Změny mají za cíl ještě podpořit vývoj produktů, marketing značky a poprodejní služby.

Pracovníci a školitelé Loxone si osvojili technickou stránku quadralu a i na českých partnerských školeních jsou připraveni předávat poznatky o integraci reproduktorů a tvorbě multiroom audia. Produkty quadral jsou již instalovány i na pobočkách a showroomech po celém světě.

Více informací


Loxone s.r.o.
logo Loxone s.r.o.

Loxone je systém pro inteligentní elektroinstalace. Přináší pokročilé ovládání a automatizaci technologií budov do komerčních projektů i domácnosti. Stínění, topení, osvětlení, chlazení, závlaha, přístupový systém, alarmy, audio, FVE, ventilace... vše ...

 
 
Reklama