Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Společnost Schneider Electric představuje první modulární datové centrum EcoStruxureTM chlazené kapalinou

Schneider Electric, lídr v oblasti digitální transformace řízení energie a automatizace, uvádí na trh nové modulární datové centrum EcoStruxure chlazené kapalinou, které je tvořeno all-in-one moduly.

Díky integraci od společnosti Avnet a přesnému ponornému chlazení na úrovni šasi od společnosti Iceotope umožňují nové prefabrikované moduly provoz vysoce výkonných výpočetních aplikací (HPC) s těmi nejvyššími nároky na procesory a grafická jádra, a zároveň nabízí vyšší spolehlivost v náročných prostředích na okraji sítě. Toto řešení umožňuje jako první na trhu rychlejší zpracování dat v reálném čase s vyšší efektivitou a nižší latencí, a to v různých prostředích od průmyslové výroby a automobilového průmyslu až po telekomunikace, armádu, těžbo nebo různá odvětví průmyslu.

  • První prefabrikované modulární datové centrum na světě s přesným kapalinovým chlazením na úrovni šasi zajišťuje vysoce výkonné zpracování a zabezpečení dat na okraji sítě
  • Standardizovaná konfigurace zvládá IT zátěž až 60kW s vysokou účinností PUE 1,03
  • Zjednodušená správa a servis díky nepřetržitému monitorování a servisní podpoře na chytrém telefonu

Nové řešení all-in-one je umístěno ve standardním kontejneru ISO o velikosti 20 stop a standardně podporuje 60kW IT zátěže, přičemž v rámci zakázkových řešení je k dispozici IT kapacita až 336 kW. Součástí systému je také inovativní třífázová UPS jednotka Galaxy VS, kompletní záložní baterie, protipožární ochrana, plně integrovaný odvod tepla a redundantní chlazení. Vzdálené monitorování a správu fyzického prostředí i IT zařízení zajišťuje oceňovaný software EcoStruxure IT.

Jako člen rodiny modulárních datových center EcoStruxure představuje prefabrikovaný all-in-one modul s kapalinovým chlazením rychlé, flexibilní a předvídatelné řešení, které nabízí stejnou úroveň kvality a funkčnosti jako tradiční zařízení postavené na klíč. Umožňuje navrhnout, postavit a nainstalovat nové výpočetní kapacity za zlomek času potřebného k pořízení a vývoji tradičního prostředí datového centra. Veškeré vybavení je instalováno a testováno z výroby, aby poskytovalo spolehlivý a předvídatelný výkon se sníženým rizikem od prvního dne.

Více informací


Schneider Electric CZ, s. r. o.
logo Schneider Electric CZ, s. r. o.

Společnost Schneider Electric je světovým expertem v ovládání energie. Svým zákazníkům a partnerům v oblastech průmyslu, energetiky, infrastruktury, IT a stavebnictví poskytuje řešení a služby pro bezpečné, spolehlivé a efektivní využívání elektrické energie.

 
 
Reklama