Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Schneider Electric uvádí na evropský trh produktovou řadu Easy Rack

Společnost Schneider Electric, lídr v oblasti digitální transformace řízení energie a automatizace, uvádí na trh novou produktovou řadu Easy Rack Series, která bude v současnosti nabízena výhradně v Evropě a Společenství nezávislých států (SNS).

Řada Easy Rack je k dispozici v různých rozměrech a je navržena tak, aby se snadno a rychle instalovala a zároveň se dala snadno rozšiřovat, přizpůsobovat a doplňovat. Nabízí vysoce kvalitní a cenově výhodný stojanový systém pro širokou škálu kritických aplikací, včetně síťových skříní, edge computingu a průmyslových prostředí, cloudových a kolokačních datových center.

  • Stojanové skříně Easy Rack se rychle instalují, snadno používají a spravují.
  • Vysoce kvalitní stojany nabízejí vyšší spolehlivost a cenovou dostupnost pro použití na okraji sítě i v datových centrech.
  • Standardizovaná konstrukce zajišťuje maximální interoperabilitu a škálovatelnost od cloudu až po lokální a podnikové aplikace.
  • Produktová řada umožňuje rychlý vývoj přizpůsobených a nákladově efektivních IT řešení strategického výzkumu.

Stojany Easy Racks jsou plně přizpůsobitelné a dostupné v řadě výšek, šířek a hloubek, od jednotek 24U až po 48U, v šířkách 600 mm a 800 mm a hloubkách 800 mm až 1200 mm. Rozmanitá nabídka zahrnuje také stojanové systémy s bočnicemi nebo bez nich. Zahrnuje i variantu dodávanou v plochém balení pro snadné dodání do míst s omezeným prostorem nebo výškou.

Easy Racks představuje spolehlivou, cenově dostupnou a snadno použitelnou řadu stojanů, příslušenství a komponent od celosvětově důvěryhodné značky, která je synonymem pro vysoce kvalitní bateriové záložní napájení, datová centra a okrajovou výpočetní infrastrukturu. Produkty si snadno navolíte, nainstalujete a dovybavíte příslušenstvím, které zahrnuje nedávno představenou řadu stojanových jednotek pro rozvod elektrické energie řady Easy Rack PDU.

Více informací


Schneider Electric CZ, s. r. o.
logo Schneider Electric CZ, s. r. o.

Společnost Schneider Electric je světovým expertem v ovládání energie. Svým zákazníkům a partnerům v oblastech průmyslu, energetiky, infrastruktury, IT a stavebnictví poskytuje řešení a služby pro bezpečné, spolehlivé a efektivní využívání elektrické energie.

 
 
Reklama