Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Vypínače v letní náladě

Zeleň palmového listí, lákavá červeň šťavnatých třešní i zářivá oranž horizontu při západu slunce… Poutavou scénu vlahého letního podvečera v interiéru hravě vykreslí domovní vypínače a zásuvky DECENTE.

Rámečky domovní elektroinstalace dnes umí nabídnout širokou škálu barevných odstínů, a přitom si zachovat designový nadčasový vzhled. Důkazem je kolekce domovních vypínačů a zásuvek DECENTE s elegantně tenkými skleněnými rámečky.

„Sklo je mistrem v barevné rozmanitosti – naše kolekce DECENTE nabízí své skleněné rámečky v celkem osmnácti odstínech, a to včetně letních zářivých barev jako palmově zelená, třešňově červená nebo cihlově oranžová,“ jmenuje Lenka Vodicová, vedoucí marketingového oddělení společnosti OBZOR Zlín, výrobce domovní elektroinstalace v osobitém designu, a dodává: „Skleněné rámečky DECENTE vyrábíme z čistého skla, požadovaný odstín poté získají nanesením vrstvy stálobarevného laku ze spodní strany.“

Na skleněné rámečky DECENTE ve jmenovaných letních odstínech palmově zelené, třešňově červené a cihlově oranžové probíhá v současné době letní akce, která potrvá až do 31. srpna 2021. Naladit interiér do letní pohody s vypínači DECENTE tak lze aktuálně již od 269 Kč.

Více informací


OBZOR, výrobní družstvo Zlín
logo OBZOR, výrobní družstvo Zlín

OBZOR je tradiční český výrobce vačkových spínačů, domovní elektroinstalace a doplňkového příslušenství. Dále se zaměřuje na výrobu dílů pro automobilový průmysl, elektromechanických výrobků, kovových dílů, vstřikování plastů a výsek těsnění. Má oprávnění ...

 
 
Reklama