Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Stačí páčka na vypínači

Řada domovních vypínačů VECTIS, navržena ve spolupráci se společností ISD, navrací elektroinstalaci možnost dříve poměrně běžného páčkového ovládání. Nese se v duchu moderního minimalismu.

Pozapomenuté ovládání interiérového osvětlení znovu ožívá prostřednictvím novinkové kolekce domovních vypínačů VECTIS. „Vypínače mohou být vybaveny stejně jako dříve jednou nebo dvěma páčkami, které se přepínají ve svislém směru. Díky svému kolébkovému mechanismu je ovládání velmi snadné,“ uvádí Marek Beneda, obchodně technický zástupce společnosti OBZOR Zlín, která nové vypínače VECTIS uvedla na český trh, a dále pokračuje: „Oproti svým předchůdcům tvoří pohledovou plochu řady VECTIS hliníkový panel s jednoduchými liniemi obdélníkového nebo nově i kulatého tvaru, který nabízí dvojí barevné provedení – bílé a černé. Páčky, vyrobené ze zinku s komaxitovou úpravou, jsou dostupné ve třech barevných variantách, a to bílé, černé a v patině.“ Rámečky jsou magnetické, na přístroj je tedy stačí jednoduše nasadit bez potřeby použití šroubováku. Kolekce VECTIS zahrnuje různé spínače, žaluziové ovladače a zásuvky ve stejném designovém i materiálovém provedení.

TIP: Vypínače a zásuvky řady VECTIS se navíc dají sloučit do jednoho vícenásobného rámečku, který v sobě spojuje především praktičnost a elegantní vzhled. U kolekce VECTIS lze přístroje domovní elektroinstalace řadit vodorovně i svisle, a to až do čtyřnásobného rámečku.

Více informací


OBZOR, výrobní družstvo Zlín
logo OBZOR, výrobní družstvo Zlín

OBZOR je tradiční český výrobce vačkových spínačů, domovní elektroinstalace a doplňkového příslušenství. Dále se zaměřuje na výrobu dílů pro automobilový průmysl, elektromechanických výrobků, kovových dílů, vstřikování plastů a výsek těsnění. Má oprávnění ...

 
 
Reklama