Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nová aku vrtačka a další tipy na vánoční dárky pro kutily

Nechali jste vánoční dárky tak trochu na poslední chvíli? Nebojte, přinášíme několik tipů, kterými uděláte radost manželovi, tatínkovi nebo jinému domácímu kutilovi ve vašem okolí.

Kvalitní elektrické nářadí je vánoční dárek, se kterým nemůžete udělat u domácího kutila chybu. Aku vrtačka, tedy vrtačka nabíjená akumulátorem, je praktické elektrické nářadí bez kabelu potřebné pro téměř každou větší opravu.

Při výběru kvalitní aku vrtačky berte v potaz její napětí (projeví se ve výkonu), vlastnosti baterie, rozměry a váhu i užitečné doplňky, které jsou součástí balení. Mezi nejkvalitnější patří aku vrtačky značky DeWALT, které najdete i v nabídce e-shopu E1.cz. Pokud obdarovaný již kvalitní aku vrtačkou disponuje, nezoufejte. Vybírat můžete i z dalšího nářadí – chybu neuděláte se sadou kvalitních bitů, univerzálními kleštěmi Knipex nebo odolným boxem na nářadí.

E1.cz, oficiální e-shop tradiční české firmy s elektroinstalačním materiálem K&V ELEKTRO, nabízí také další tipy na dárky pro kutily i elektroprofesionály. Pod jejich stromečkem se tak může objevit například kvalitní prodlužovací kabel na bubnu, praktický LED reflektor, ale i nový kamerový systém.

Přejeme Ježíškovi šťastnou ruku s výběrem dárků a Vám klidné prožití vánočních svátků!


K & V ELEKTRO a.s.
logo K & V ELEKTRO a.s.

K&V ELEKTRO a.s. je českým prověřeným velkoobchodním a maloobchodním prodejcem elektroinstalačního materiálu. Nabízí široký sortiment jako svítidla, světelné zdroje, vypínače, zásuvky, jističe, kabely a mnoho dalšího elektromateriálu skladem. Využít můžete ...

 
 
Reklama