Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

IoT bezdrátové dataloggery

IoT bezdrátové dataloggery s vestavěným GSM modemem a integrovanou SIM kartou

IoT bezdrátové dataloggery s vestavěným GSM modemem a aktivovanou IoT SIM kartou umožňují okamžité zasílání měřených a alarmových hodnot do COMET Cloud, který slouží pro ukládání, zobrazení a zpracování dat. IoT dataloggery jsou určeny pro záznam teploty, relativní vlhkosti, atmosférického tlaku CO2, proudu, napětí a dvoustavových událostí.

Životnost SIM karty je až 2,5 roku s intervalem odesílání naměřených hodnot každých 5 minut, 5 let s intervalem 10 minut. Alarmy jsou rovněž indikovány lokálně na přístroji pomocí LED, LCD a akusticky.

Záznam je prováděn do energeticky nezávislé elektronické paměti. Interval záznamu do paměti přístroje je nastavitelný od 1 vteřiny, údaje lze i kdykoli přenést dodaným kabelem do osobního počítače přes rozhraní USB-C Spolu s přístrojem obdržíte kalibrační list s deklarovanými metrologickými návaznostmi etalonů, který vychází z požadavků normy ČSN EN ISO/IEC 17025.

+ SIM karta je již součástí přístroje
+ SIM karta je nakonfigurována pro okamžité připojení a zasílání naměřených hodnot do COMET Cloud
+ objem dat 500 MB dostačuje na až 10 let provozu, dle nastaveného intervalu odesílání hodnot
+ kalibrační list výrobce v ceně přístroje
+ připojení ke COMET Cloud na 3 měsíce
+ záruční lhůta 3 roky


COMET SYSTEM, s.r.o.
logo COMET SYSTEM, s.r.o.

Vývoj a výroba průmyslových a interiérových snímačů teploty, vlhkosti, atmosférického tlaku, koncentrace CO₂ pro techniku budov. Analogové výstupy 4-20mA, 0-10V. Sériové výstupy RS485, RS232. Ethernetové rozhraní - http, smtp, snmp, SOAP, telnet, www ...

 
 
Reklama