Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Monitorování a regulace mikroklima v prostorech vnitřních bazénů

Účinné snížení vlhkosti v prostorech vnitřních bazénů.

Vysoká vlhkost v prostorech vnitřních bazénů je zásadním problémem většiny provozovatelů. Pro efektivní a vysoce účinný systém založený na využití fyzikálních vlastností přiváděného vzduchu je nutné použít přesné a stabilní měření teploty a vlhkosti.

Po dlouhodobé spolupráci a testování nám přesně toto přinášejí přístroje s proudovými výstupy 4-20 mA T3110 a P3110E od firmy COMET SYSTEM s.r.o., které jsou nedílnou součástí unikátní technologie.

Společnost BOANERGO s.r.o., se dlouhodobě zabývá problematikou odvlhčování, vysoušení a úpravou klimatu ve vnitřních prostorech. Od začátku firma vyvíjela vlastní technologii a na praktických aplikacích hledala nové cesty pro vylepšování konstrukce.

Hlavním zdrojem inspirace bylo odvlhčení domácího bazénu, kdy po sérii testování vhodného uspořádání vzduchotechniky a nalezení algoritmu hlídání teplot a vlhkostí, byla nalezena velmi efektivní metoda snížení vnitřní vlhkosti s velmi malou spotřebou energie.

Po několika letech ověřování a referenčních instalací technologie přetlakového Ionizačního odvlhčení opravdu funguje a systém je patentovaný.


COMET SYSTEM, s.r.o.
logo COMET SYSTEM, s.r.o.

Vývoj a výroba průmyslových a interiérových snímačů teploty, vlhkosti, atmosférického tlaku, koncentrace CO₂ pro techniku budov. Analogové výstupy 4-20mA, 0-10V. Sériové výstupy RS485, RS232. Ethernetové rozhraní - http, smtp, snmp, SOAP, telnet, www ...

 
 
Reklama