Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nakupujte kvalitní elektromateriál s K&V ELEKTRO a vyhrajte novou Škodu Karoq

Akce je určena pro nové i současné firemní zákazníky velkoobchodu K&V ELEKTRO. Po splnění individuálních cílů získáte hodnotné dárky dle vašeho výběru. Zároveň postoupíte do losování o nový automobil.

Jaká jsou pravidla podzimní akce? Na začátku obdržíte váš osobní cílový obrat a B2B cíl, tedy údaj, za kolik je potřeba nakoupit přes náš portál pro obchodní partnery. Po dosažení cílového obratu získáte body a postoupíte do slosování o Škodu Karoq.

Na závěr si za nasbírané body vyberete jednu či více hodnotných odměn, mezi kterými najdete například elektrický skútr, televizi Samsung 49“ QLED 4K, kávovar Philips či robotický vysavač Xiaomi.

Akce probíhá do 30. 11. 2019 a platí pro osobní odběr, závoz i balíkovou přepravu na všech pobočkách K&V ELEKTRO včetně nákupů přes B2B portál pro velkoobchodní partnery.
Podrobná pravidla a kompletní seznam dárků.

K&V ELEKTRO je přední český velkoobchod s elektroinstalačním materiálem, jehož velikost sortimentu přesahuje 500 tisíc produktů od renomovaných českých i světových dodavatelů. Vybírat můžete například z široké nabídky kabelů, svítidel, modulových přístrojů, topných zařízení či zásuvek a vypínačů. Zboží pohodlně nakoupíte buď online na B2B partnerském portálu nebo navštivte jednu ze 17 poboček, na kterých vám ochotně poradí tým zkušených odborníků.


K & V ELEKTRO a.s.
logo K & V ELEKTRO a.s.

K&V ELEKTRO a.s. je českým prověřeným velkoobchodním a maloobchodním prodejcem elektroinstalačního materiálu. Nabízí široký sortiment jako svítidla, světelné zdroje, vypínače, zásuvky, jističe, kabely a mnoho dalšího elektromateriálu skladem. Využít můžete ...

 
 
Reklama