Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

I standardní bezdrátové mikrofony mohou mít velký dosah bez rušení

Dexon představil novou řadu bezdrátových mikrofonů. True-diverzitní systém a digitální koncepce je, oproti konkurenci, zde standardem. Výborný zvuk, velký dosah i příjmové podmínky jsou příjemným zjištěním testů mikrofonů.

Jednokanálový bezdrátový systém MBD 840 obsahuje přijímač a ruční mikrofon. MBD 940 obsahuje přijímač, vysílač za oděv, náhlavní elektretový nenápadný mikrofon, náhlavní elektrodynamický robustní mikrofon a klopový mikrofon. Řada MBD je vyrobena s ohledem na praktičnost použití, se současným zachováním příznivé ceny. Na rozdíl od konkurence, která mikrofony v podobné cenové relaci nabízí ve strohém provedení, nalezneme zde řadu digitálních funkcí a provedení s displejem, včetně true-diverzitního rádiového přenosu.

Výbavou u řady MBD 840, MBD 940 je zpětný IR přenos do vysílacího mikrofonu, a nová technologie přenosu signálu, kdy se používá modulace doplněná o digitální klíčování pomocí ID kódu. Přijímač obsahuje citlivý tuner, takže pracovní dosah je až 130 m, který u konkurence nenajdete. Přenosové vlastnosti jsou vynikající.

Kvalitě mikrofonu dopomáhá i výborná mikrofonní vložka, true-diverzitní UHF přenos s PLL systémem, kompresor, expandér, 2 šumové brány a limiter. I komfort obsluhy je zde zajímavý. Jmenujme funkci synchronizace, skenování, umlčení, i nastavení audia, vysílacích a příjmových podmínek. Samozřejmostí je možnost přelaďování a zpětné IR synchronizace vysílajícího mikrofonu nad 100 frekvenčními kanály.

Bezdrátové mikrofony jsou v souladu se všeobecným oprávněním Českého telekomunikačního úřadu.

Jak správně vybrat mikrofon a jak jej používat, a co dalšího MBD mikrofony umí, zjistěte na této speciální stránce.


Dexon reproduktory a ozvučovací technika
logo Dexon reproduktory a ozvučovací technika

Kompletní ozvučení budov i exteriérů. Reprosoustavy, vestavné reproduktory, zesilovače, mikrofony, multimediální systémy, hifi, domácí kino, multiroom, ústředny, evakuační rozhlasy. Český profesionální výrobce s 22letou praxí.

 
 
Reklama