Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Rozvaděče univers FW s datovou částí

Kompaktní rozvaděč pro silové a datové rozvody za jedněmi dveřmi - to je novinka od společnosti Hager. Celkově si můžete vybrat z devíti rozvaděčových variant pro různé druhy instalace.

Rozvaděče univers FW s datovou částí
Rozvaděče univers FW s datovou částí

Ve veřejných a komerčních prostorech nebo ve větších bytech nebylo nikdy snadné přizpůsobit distribuci energie a dat v rozvaděči. Nové rozvodnice univers FW s datovou částí jsou přesně to, co budete potřebovat: Vybírat můžete z rozvaděčů pro nástěnnou i zapuštěnou montáž, případně se rozhodnout pro plně sestavené modulární rozvaděče vybavené osvědčenými bezšroubovými svorkami, které vám ušetří až 40% času při instalaci.

300 mm úzký distribuční rozvaděč s kombinací silové a datové části

Dokonce i když máte k dispozici jen velmi omezený prostor pro rozvaděč, společnost Hager jako jediný hráč na trhu přináší i pro tuto situaci řešení: nový univerzální rozvaděč s maximální kapacitou 8 DIN lišt s šířkou pouhých 300 mm. Silová a datová část je umístěna nad sebou. Modulární rošt s datovým polem muže mít velikost 3 lišty DIN + perforovaný montážní plech (3+5) nebo 4 lišty DIN s montážním plechem (4+4). Dvě nové varianty roštů jsou k dispozici i pro osvědčenou 300 mm úzkou rozváděčovou skříň o velikosti 7 DIN lišt, a to v kombinaci (4+3), kdy jsou použity 4 řady DIN lišt pro silovou část a zbylý prostor pro část datovou. V kombinaci (3+4) je tomu naopak.

 
 
Reklama