Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Dexon Conference Recorder nahraje obecní nebo firemní zasedání, nahrávku označkuje a publikuje na web

Problém s dlouhými audio nahrávkami je v orientaci v nich. Tento sw nahrává, řeší poznámky a značky a následně vše automaticky roztříděné vkládá na web.

Trápí Vás malý zájem ze strany občanů účastnit se jednání zastupitelstva města či obce? Je Vaším cílem předání informací o dění v obci i městě co nejširšímu okruhu obyvatel? Je potřeba zaznamenat celé soudní jednání, přednášku, workshop nebo konferenci? Potřebujete archivovat nebo publikovat porady a jednání ve Vaší firmě? Potřebujete nahrávky doplňovat textovými poznámkami a podle nich rychle hledat v nahrávce?

Dnes už to není žádný problém. Záznam jakéhokoliv jednání a jeho okamžité zpřístupnění všem, lze řešit jednoduše i bez zkušeností s digitálním zpracováním zvuku. Je to stejně jednoduché, jako spuštění televize, videa nebo DVD přehrávače. Dexon Conference Recorder je softwarové řešení, které veškerou práci udělá za vás. Je vyvinuto na základě zkušeností a požadavků, které vznikly při praktickém využití v celé řadě institucí a firem. Více informací.



Dexon reproduktory a ozvučovací technika
logo Dexon reproduktory a ozvučovací technika

Kompletní ozvučení budov i exteriérů. Reprosoustavy, vestavné reproduktory, zesilovače, mikrofony, multimediální systémy, hifi, domácí kino, multiroom, ústředny, evakuační rozhlasy. Český profesionální výrobce s 22letou praxí.

 
 
Reklama