Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Diskuzní systém Dexon rychle a bez drátů

Mikrofony pro diskuzi se doposud musely drátovat. Diskuzní systém dexon WA 510RC je bezdrátový. Mikrofony "rozhodíte" na stůl, automaticky sladíte a diskuze je ozvučena.

WA 510RC je diskuzním systémem, jež se skládá z hlavní přijímací stanice a osmi stolních bezdrátových mikrofonů v pásmu UHF. Vyniká především svou variabilitou a rychlostí zprovoznění.

Nepoužívá žádnou kabeláž. Jsme si totiž vědomi toho, že existuje celá řada aplikací, kde diskuzní systém nesmí být instalován napevno a navíc, když už se zapojuje, tak pokaždé s jinou konfigurací.

Tady to máme velice jednoduché:

Pouze „rozhodíme“ mikrofony na stoly a zprovozníme přijímací stanici. Je už pak na vás, zda výstupy napojíte na ozvučení nebo do nahrávacího zařízení, např. známého Dexon Conference Recorderu.

Systém je možné samozřejmě rozšiřovat. Maximální konfigurace je 32 přijímačů a 256 stolních mikrofonů. Nově je možné k sadě dokoupit ruční mikrofon pro dalšího nesedícího řečníka, např. z publika.

Nemusíte se obávat ani problému s naladěním mikrofonů, protože celá bezdrátová komunikace je obousměrná s využitím IR přenosu, a tak mikrofony jsou laděny snadno a rychle. Více informací.



Dexon reproduktory a ozvučovací technika
logo Dexon reproduktory a ozvučovací technika

Kompletní ozvučení budov i exteriérů. Reprosoustavy, vestavné reproduktory, zesilovače, mikrofony, multimediální systémy, hifi, domácí kino, multiroom, ústředny, evakuační rozhlasy. Český profesionální výrobce s 22letou praxí.

 
 
Reklama