Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

REMS Picus S1 - ovladatelný vrtací stojan k jádrovému vrtání - cenově výhodná alternativa

Robustní, snadno ovladatelný vrtací stojan k jádrovému vrtání do Ø 200 mm. Cenově výhodná alternativa, nyní s vrtacím stojanem REMS Simplex 2.

REMS Picus S1

Vrtací sloup ze 4-hranného ocelového profilu Ø 50 mm, pevného v ohybu krutu, zpevněného za studena, s extra malými tolerancemi, pro vedení posuvových saní bez vibrací.

REMS Picus S1 Set Simplex 2

Elektrická diamantová jádrová vrtačka pro jádrová vrtání do betonu, železobetonu do Ø 102 (132) mm, zdiva a jiných materiálů do Ø 162 mm. K vrtání na sucho nebo s výplachem, vedené ručně nebo s vrtacím stojanem. Pohonný stroj s vnějším připojovacím závitem UNC 1¼ vnějším, G ½ vnitřním pro vrtací korunky, převody nevyžadujícími údržbu, s bezpečnostní kluznou třecí spojkou, univerzálním motorem 230 V, 50 – 60 Hz, 1850 W. Víceúčelová elektronika s pozvolným rozběhem, omezením volnoběžných otáček, pojistkou proti přetížení, ochranou proti zablokování.
Dotykový spínač s aretací. Osobní ochranný spínač (PRCD). Otáčky vrtacího vřetena při zatížení 580 min-1. Zařízení na přívod vody s nastavitelným uzavíracím ventilem a rychlospojkou s možnou blokací průtoku vody a hadicovou přípojkou ½”. Protisměrný držák. Navrtávací pomůcka G ½ s vrtákem Ø 8 mm, šestihranný nástrčný klíč SW 3. Jednostranný klíč SW 32. V pevném kufru z ocelového plechu. Vrtací stojan REMS Simplex 2 včetně upevňovací sady pro zdivo a beton. Bez diamantových jádrových vrtacích korunek.

Více informací o REMS Picus S1
vrtací stojan vrtací sloup elektrická diamantová jádrová vrtačka REMS
 
 
Reklama