Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Jeden systém - 4 použití, ideální pro instalatéry

Nyní s vrtacím stojanem REMS Titan – pro nejvyšší nároky. Pro jádrové vrtání do Ø 300 mm. REMS Picus S2/3,5 – na jádrová vrtání do železobetonu aj. do Ø 300 mm.

REMS Picus SR Set Titan

Elektrická diamantová jádrová vrtačka s regulací rychlosti. Pro jádrová vrtání do betonu, železobetonu do Ø 162 (200) mm, zdiva a jiných materiálů do Ø 250 mm. K vrtání jak nasucho tak i s výplachem, vedené ručně nebo s vrtacím stojanem. Pohonný stroj s vnějším připojovacím závitem UNC 1¼ pro vrtací korunku, uvnitř G ½, 2-stupňovou převodovkou nevyžadující údržbu, s bezpečnostní kluznou třecí spojkou, univerzálním motorem 230 V, 50 – 60 Hz, 2200 W. Plynulá elektronická regulace otáček 200 min-1 až 500 min-1 (1. rychlost) resp. 500 min-1 až 1200 min-1 (2. rychlost), ochrana proti přehřátí. Víceúčelová elektronika s pozvolným rozběhem, omezením volnoběžných otáček, pojistkou proti přetížení, ochranou proti zablokování. Dotykový spínač s aretací. Osobní ochranný spínač (PRCD). Zařízení na přívod vody s nastavitelným uzavíracím ventilem a rychlospojkou s možnou blokací průtoku vody a hadicovou přípojkou ½”. Protisměrný držák. Jednostranný klíč SW 32. V pevném kufru z ocelového plechu. Vrtací stojan REMS Titan včetně upevňovací sady pro zdivo a beton. Bez diamantových jádrových vrtacích korunek.

REMS Picus SR Set Titan
diamantová jádrová vrtačka Pro jádrové vrtání do Ø 300 mmREMS Picus S2/3,5 Set Titan

REMS Picus S2/3,5 Set Titan

Elektrická diamantová jádrová vrtačka pro jádrová vrtání do betonu, železobetonu, zdiva všeho druhu, přírodního kamene, asfaltu, mazaniny všeho druhu, do Ø 300 mm. K vrtání jak nasucho tak i s výplachem s vrtacím stojanem. Pohonný stroj s vnějším připojovacím závitem UNC 1¼ pro vrtací korunku, 2-stupňovou převodovkou nevyžadující údržbu, s bezpečnostní kluznou třecí spojkou, univerzálním motorem 230 V, 50 – 60Hz, 3420 W. Víceúčelová elektronika s pozvolným rozběhem, omezením volnoběžných otáček, pojistkou proti přetížení, ochranou proti zablokování. Kolébkový přepínač. Osobní ochranný spínač (PRCD). Otáčky vrtacího vřetena při zatížení 320 min-1, 760 min-1. Zařízení na přívod vody s nastavitelným uzavíracím ventilem a rychlospojkou s možnou blokací průtoku vody a hadicovou přípojkou ½”. Kroužek k snadnému uvolnění korunky. Jednostranný klíč SW 32. Vrtací stojan REMS Titan včetně upevňovací sady pro zdivo a beton. Bez diamantových jádrových vrtacích korunek.

Více informací o REMS Picus Set Titan
 
 
Reklama