Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nový Unica Bluetooth audio modul. Přijímač pro přehrávání hudby a streamových služeb

Schneider Electric uvádí na trh produktovou novinku - Bluetooth audio přijímač, ktrerý je určen pro přehrávání hudby z externího přístroje.

Unica – Bluetooth audio přijímač
Unica – Bluetooth audio přijímač

Zařízení, jako chytrý telefon, tablet, DVD/CD přehrávač nebo PC, může být s přijímačem propojeno buď bezdrátově pomocí rozhraní bluetooth nebo pomocí audio jack konektoru na přední straně přijímače. Díky tomuto propojení můžete přehrávat audio z různých zdrojů - MP3, internetové rádio, streamované audio služby z internetu (Spotify apod.), ale i z vaší stávající sbírky CD či DVD audio disků. Ovládání a propojení se zdrojovým zařízením je stejně jednoduché, jako byste propojovali telefon s vaším handsfree zařízením například v autě. Výběr skladeb a ovládání hlasitosti a přehrávání probíhá na externím zařízení.

Ozvučení prostoru o velikosti 15 m2

Kompletní sada Unica Bluetooth audio modulu je je dodávána se dvěma 2,5“ reproduktory, které jsou určené pro zabudování do podhledu. Reproduktory mají impedanci 8 Ohm a výkon 2,5 W každý. Jeden reproduktor je navržen pro ozvučení zhruba 15 m2 prostoru a montáž do podhledu šíření zvuku dále pomůže. Audio přijímač je dodáván ve třech základních barvách Polar, Grafit a Aluminium. Je možnost objednat kompletní sadu složenou z audio přijímače, napájecího zdroje, Zamak rámečku a dvou reproduktorů nebo samostatného modulu s přijímačem a zdrojem, ale bez reproduktorů.

Pokud by někomu nestačily dva reproduktory, lze na audio přijímač zapojit čtyři nebo dokonce osm reproduktorů. Při připojení více reproduktorů je nutné je připojit paralelně a zajistit, aby výsledná impedance každé větve nebyla nižší než 4 Ohmy. To znamená, že při připojení osmi reproduktorů je nutné použít reproduktory s impedancí 16 Ohmů.

Zvuk v maximální kvalitě na HIFI soupravě

Pro audiofily, kteří si chtějí užít zvuk v maximální kvalitě na své HiFi soupravě má Schneider Electric také řešení. Výstup z Bluetooth audio přijímače je možné vyvést na koncovou reproduktorovou zásuvku Unica (MGU3.487.18) a z této jej propojit s kvalitním HiFi zesilovačem a výkonnou aparaturou. Výhodou Bluetooth audio přijímače je jednoduchost jeho propojení se zdrojem signálu. Můžete pohodlně poslouchat hudbu kdekoliv v domácnosti, a když pořádáte oslavu s přáteli, tak lze jejich hudební nahrávky sdílet pohodlně právě přes Bluetooth.


Schneider Electric CZ, s. r. o.
logo Schneider Electric CZ, s. r. o.

Společnost Schneider Electric je světovým expertem v ovládání energie. Svým zákazníkům a partnerům v oblastech průmyslu, energetiky, infrastruktury, IT a stavebnictví poskytuje řešení a služby pro bezpečné, spolehlivé a efektivní využívání elektrické energie.

 
 
Reklama