Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Aplikace TEFORA FOXTROT CLIENT pro ANDROID

Tefora s.r.o. je pražská firma zaměřená na projekty a realizace automatizačních a regulačních systémů pro rodinné domy, byty, kancelářské i výrobní prostory.

Teco TEFORA FOXTROT

Zvláštní důraz klade na přizpůsobení funkcí a integrace různých technologií podle konkrétních požadavků klienta. Využívá přitom dlouholeté znalosti z oboru ICT, zejména vývoje software a systémové integrace. Ve svém portfoliu má samozřejmě i systém Tecomat Foxtrot. Tefora je technologicky agnostická – navrhuje automatizační a regulační systémy na bázi systémů různých výrobců v nejlepším zájmu klienta, zatímco jiné firmy někdy dodávají hotové “inteligence v krabici” bez možnosti volby. Vždyť např. regulace vytápění technologického provozu má jiné požadavky než vytápění panelákového bytu.

V nedávném projektu Tefora úspěšně integrovala v novostavbě RD systém Tecomat Foxtrot pro řízení zdroje tepla, ohřevu bazénové vody a ventilace bazénové místnosti se systémem Siemens Synco living pro zónovou regulaci topení. Tefora rovněž často řeší speciální požadavky na řízení osvětlení včetně dálkového ovládání. V poslední době roste zájem o řízení intenzity a barvy světla LED pásků z klasických vypínačů, což je úkol pro automatizační systém jako stvořený.

Tefora dodává do chytrých domů oblíbenou americkou magnetickou bezdrátovou dokovací stanici LaunchPort. Tefora vyvíjí vlastní softwarové aplikace pro ovládání automatizace a regulace, které jsou ke stažení na Google Play. Běžní vlastníci rodinných domů často vystačí s verzí zdarma, profesionální servisní technici si pořizují neomezené placené verze. Např. pro systém Tecomat Foxtrot je určena aplikace Tefora Foxtrot Client.

Aplikace Tefora Foxtrot Client umožňuje interpretaci webových stránek Foxtrotu a jejich připojení přes TecoRoute bez veřejné IP adresy. Ve svých aplikacích Tefora integruje i technologie řízené jinými technickými platformami.

Tefora s.r.o., Vladycká 1542/9, Praha, 102 00, www.tefora.eu, info@tefora.eu, Tel.: +420 724 745 743


Teco a.s.
logo Teco a.s.

Vývoj a výroba řídicích systémů nejen pro inteligentní řízení domů a budov. Systémy Tecomat Foxtrot jsou chytrým standardem umožňujícím ovládat veškeré současné technologie přes nejrůznější komunikační zařízení od vypínače po dotykové panely.

 
 
Reklama