Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Snižte náklady na elektrickou energii s kvalitními a prověřenými LED žárovkami

Žijeme v době, kdy se velká část lidí snaží nejen snižovat výdaje, ale také hledí na ekologické dopady svých voleb. Volba LED osvětlení je chytrá, funkční a ekologická. Klasické, spořivé i halogenové žárovky lze nahradit LED technologií, která je šetrná k životnímu prostředí a současně výrazně sníží náklady na elektrickou energii.

LED žárovky Verbatim – osvětlení budoucnosti

Verbatim je jedničkou na trhu v oblasti výrobků pro uchovávání dat již od roku 1969. Od roku 2010 vyvíjí energeticky úsporná LED/OLED svítidla a okamžitě se zařadila mezi špičkové výrobce i v tomto odvětví. Technologie stojící za každou LED žárovkou Verbatim jsou orientovány na efektivitu, komfort a respekt k životnímu prostředí.

Výhody použití LED osvětlení Verbatim

  • Vysoká svítivost. 10× větší výkon oproti klasickým žárovkám a 2× větší výkon oproti zářivkám.
  • Nízká spotřeba energie. Oproti klasickému osvětlení lze ušetřit až 75–85 %.
  • Extrémně dlouhá životnost. LED osvětlení Verbatim Vám může sloužit až 16 let. Životnost je podpořena ochranou proti přehřátí.
  • Světlo v požadované barvě bez použití složitých barevných filtrů.
  • Neobsahuje škodlivé a životní prostředí zatěžující látky.
  • Odolné proti nárazům a vibracím.
  • Nevyzařují ultrafialové a infračervené světlo.
  • Nadčasový design.

LED žárovky Verbatim produkují příjemné světlo, které odpovídá klasickým žárovkám. Mají moderní nadčasový design a jsou vybaveny klasickými závity a paticemi E27, E14, GU5.3 a GU10. LED zdroje Verbatim jsou vhodné pro obchody, restaurace, hotely, ale i domácnosti, kanceláře či školy.

Luxoprofi

Oficiálním distributorem LED sortimentu Verbatim je firma Luxoprofi. Partnerům v oblasti stavebnictví, developerům a architektům nabízí velkoobchodní spolupráci, zázemí i poradenství. Nabízí řadu špičkových LED zdrojů pro použití především pro hotely, obchody a restaurace, ale i pro běžnou domácnost. Navštivte Luxoprofi showroom v Praze nebo webové stránky www.luxoprofi.cz.

Neváhejte nás kontaktovat a obdržte nový katalog a ceník 2013.

Osobně se s námi můžete setkat na výstavě „Světlo v architektuře“,
která se koná 4.–7. 4. 2013 ve Veletržním paláci. Najdete nás u stánku č. 17.

 
 
Reklama